Ce şoc: Kovesi cere aviz pentru urmărirea penală a lui Silaghi

Ceea ce era de aşteptat, iată că se întâmplă. Cu doar câteva zile înainte de expirarea interimatului lui Ponta la Transporturi, DNA, prin vocea vlăjganei Kovesi, cere Camerei Deputaţilor aviz pentru începerea urmăririi penale a lui Ovidiu Silaghi, acuzat de mită în formă continuată.

Mai exact, subit, Nelu Iordache şi-a adus aminte şi a făcut un denunţ în ceea ce îl priveşte pe cel ce trebuia să preia portofoliul la Transporturi, suma despre care se discută fiind de 200 de mii de euro.

Nu discut cazul juridic. Nu am nici cel mai mic dubiu că în justiţie nu va ajunge nimic care să poată duce la condamnarea lui Silaghi, dar, pe moment, lovitura lu Băsescu, anticipată de toată lumea de data asta, a reuşit exact ceea ce îşi propunea.

Un moment trist şi pentru preşedintele PNL, care este nevoit să îşi întrerupă din nou concediul.

ovidiu_silaghi

8 thoughts on “Ce şoc: Kovesi cere aviz pentru urmărirea penală a lui Silaghi”

 1. Pres-ul PNL stia de aceasta situatie si cu toate asta a insistat cu propunerea.
  Mai oameni buni, oare PNL-ul sta doar intr-o mana de oameni, oare nu sunt si alti aoemni capabili acolo care sa preia functii? De ce se recicleaza tot timpul aceiasi oameni?
  Ioane, de ce nu esti tu pus acolo? De ce nu sunt propusi oameni tineri?
  Poti sa raspunzi obiectiv? Nu are legatura cu Base!

  1. @frone pentru ca, din pacate, oameni ca mine, de exemplu, mai au de tras pana sa ajunga sa conteze in partid intr-atat cat sa conteze pentru o functie publica. Altele sunt criteriile si le stim bine amandoi

 2. @ frone

  Nu cred ca stia ceva Crin. E simplu: trebuie pusi in functii cei care au cotizat sau oamenii lor. Asa e la toti.
  Ionut nu o sa ajunga niciodata sa conteze in PNL. Maxim consilier la vreo primarie daca-si vinde un rinichi si pupa-n cur pe cine trebuie. Se antreneaza la pupat cu bor-ul si mpfj daniel.

  PS: mpfj = mult prea fericita javra

 3. Bai Ionute …explica-mi si mie : pentru ce oameni tineri , ” oameni ca tine ” { al dracu’ om …..te si visezi in locul ….popii Stoica ! 8) } sant mereu dati la o parte atunci cand este vorba de o chestie cum ar fi spre exemplu ocuparea unei functii publice insa se trage pe ei in nestire atunci cand este vorba despre promovarea imaginii partidului sau a membrilor sai …marcanti sau…..marcati ?Poate imi poti spune si mie …prin ce ma-sa a performat Crin Antonescu in PNL ,in afara de discurs….adica de vrajala c-a fost si ministru la un moment dat ? Cu ce este asta mai d e Doamne ajuta decat tine frate ?Ca s a nu mai vorbesc despre faptul ca atunci cand a ajuns Antonescu presdinte d e parid….chiar ma asteptam ca PNL-ul sa-si schimbe atitudinea in raporturile cu membrii sai tineri insa, vad ca ….” e la fel ca mai’nainte ” ! Cu fenechiu au tinut-o ca surdu pe mormant ….cu Silaghi…de asemenea . Eu chiar nu ma intereseaza daca sant patati sau nu dar vorba lui ” frone ” : ” oare PNL-ul sta intr-o mana de oameni “…. Bai frate Iancule dar chiar asa , altii mai buni …chiar nu gaseati ? Bai Iancule….aceleasi javre al caror nume si mutra o stiu de …douazeci de ani , aceeasi oameni avand averi de provenienta incerta sau chiar dubioasa ….si bube cat cuprinde aceiasi oameni ai vad promovati inclusiv de PNL in ” functii publice ” vorba ta , si….sa ma bata Dumnezeu daca reusesc sa-mi dau seama : pe ce criterii sant alese javrele astea frate ?????!!!!! 8)

  1. @marian aceleasi asteptari le aveam si eu. Din pacate, in politica romaneasca, vom reusi sa facem loc altor tineri mai buni, mai performanti, abia cand, pe cale naturala, ne vom desparti de cei care de mai bine de 23 e ani conduc tara asta, prin rotatie si pe principiul: “la vremuri noi, tot noi”

 4. @ Ionut

  Dap… daca o sa te angajezi ca barman la barul tinerilor liberali si o sa te pisi in paharele seniorilor :)) )))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *