Ce secrete să mai aflăm despre Ponta, încât să se cutremure lumea?

Mă uit cu oarecare teamă la tot ceea ce se întâmplă în această perioadă în viața politică de la noi, la tot ceea ce se întâmplă în această campanie electorală și nu numai. Hai să stabilim de la bun început o chestiune: nu există în clasa politică de la noi cineva care să se ridice mai presus de toți, un om despre care să poți să spui cu mâna pe inimă că nu îți ascunde nimic și că poți să să îi dai cu încredere votul tău, conștient fiind că nu ți-l va trăda, nu ți-l va batjocori.

10723539_1494272994186258_977694718_n

Iar aici, chiar dacă voi supăra pe mulți, îl voi include și pe Crin aici. Pentru  că, refuzând să fie primul om politic care să spună tot ceea ce se întâmplă în culise, s-a aliat cu cei de acolo.

Bun, revenind acum la tema din titlu, nu cred să mai fi văzut un politician de după 1989 despre care să iasă atât de multe informații în spațiul public, informații care să ne creioneze imaginea unui om profund corupt, mitoman, agent acoperit, plagiator descoperit,înconjurat de mafie mai ceva ca Năstase în vremurile lui bune. Un om asupra căruia planează inclusiv suspiciuni de a fi fost implicat în moartea unui procuror.

Romane întregi s-ar putea scrie despre Ponta. Despre omul rău Ponta.

Cu toate astea, românii par pur și simplu imuni la aceste dezvăluiri. Nimic nu îi mișcă din decizia lor de a-l vota pe acest om, de a-i da pe mână o putere incredibilă, fără ca măcar să își dea seama ce poate face un astfel de lipsit de scrupule cu o asemenea putere.

Se pare că nu am învățat nimic din lecția Băsescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *