Ce să vă spun de întâlnirea cu Ponta?

Nu am ce. Vă rog să mă iertaţi pentru asta…Am asistat la cea mai penibilă întâlnire bloggeri şi politicieni ever…am asistat şocat cum un grup de 4 persoane i-au lins dosul lui Ponta de parcă de asta depindea viitorul lor.

Am asistat la manifestarea patetică a unui om pe care îl credeam cu adevărat un tip inteligent, Cristi Dorombach, alias faimosul Piticu.

Eu am venit la această întâlnire pregătit să discut şi să aflu de la Ponta răspunsuri la nişte lucruri serioase. Am stat cu mâna în aer minute în şir, pentru ca să mi se spună la final : “Conferinţa s-a terminat…Vom face una pe teme politice peste o lună”..MUIE BĂ IDIOŢILOR !!!! :finger: :finger: :finger:

Dar ce am aflat totuşi de la acest eveniment:

– că serverul care găzduieşte blogul domnului Piticu pică în fiecare zi, de unde rezultă că omul are foarte mult trafic.

– că acelaşi Piticu îşi doreşte enorm de mult să fie şi el înjurat pe blog, pentru că pe el toată lumea îl laudă.

– că aceiaşi nevertebrată poate spune: “Domnule Ponta, v-am făcut cont de twitter, vă aştept să ne scrieţi: Am ajuns la Parlament, votez sau Sunt acasă,o călăresc Daciana”

Cam atât despre tema asta. Sunt un car de nervi. Singurul lucru care a meritat în seara asta a fost revederea lui Chinezu şi prezenţa încântătoare a Oanei

20 thoughts on “Ce să vă spun de întâlnirea cu Ponta?”

 1. @Lilick nici nu incape indoiala lore…e o diferenta de la cer la pamant..ceea ce facem noi e unic…va trebui sa facem cat mai multi oameni sa inteleaga asta

 2. Multumesc, Ionut! Si eu m-am bucurat sa te revad, pe tine, pe China si alti doi prieteni si colegi. Da, cam asta e tot ce putea fi spus :)

 3. Ce intelegem noi de aici ? Ca toata lumea se aranjeaza cu toata lumea si ca ginerica va avea cont de twitter. Misto.
  PS
  Data viitoare cand mai mergi la intalniri PSD+PD= FSN , ia schweppes bitter lemon, taie greata instant

 4. @chinezu asa a parut. dupa ce ai plecat tu, tipul asta, Horea (mai putin Closca si Crisan) pur si simplu s-a intors cu spatele la audienta si nu a facut decat ca, impreuna cu tripleta de aur de langa el, sa linga cu limbi dulci si suave la Ponta

 5. „că acelaşi Piticu îşi doreşte enorm de mult să fie şi el înjurat pe blog, pentru că pe el toată lumea îl laudă.”
  Hahahahahahahahahaha, bună poanta, pardon ponta. Păi de fiecare dată când dă cu băţul în baltă primeşte vreo două comentarii negative, unul de la subsemnatul. Restul le şterge. :))
  http://www.piticu.ro/politistii-si-shaorma.html aici i-am explicat de ce e idiot. Şi da, n-a mai zis nimic după comentariul ăla. Probabil am dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *