Ce mic e Ciutacu..la rating

Spuneam, la momentul când am aflat dezamăgitoarea veste că Victor Ciutacu se mută la haznaua RTV OTV 2, că nu cred că va face mulţi purici şi că lumea, extrem de dezamăgită de gestul său, îl va abandona în ratingul tradiţional al mincinoşilor lui Ghiţă.

Şi aşa s-a întâmplat.

0.8% e ratingul lui Ciutacu după 14 ediţii ale emisiunii sale, depăşit până şi de Labe1.

image image Sursă: paginademedia.ro

6 thoughts on “Ce mic e Ciutacu..la rating”

  1. Tanti Pora a spus-o, si de data asta sunt de acord cu ea. Ciutacu o are mica, foarte mica cea mai mica, atat de mica incat ar trebui sa intre in Guiness Book. E-adevarat ca in fata doamnei Pora oricarui barbat i se face mitifica.

  2. Te-ai prins ca-i este rusine sa priveasca in ochi…daca nu ai invitatului …cel putin in ochii celor ce stie ca-l privesc ?Cum o putea respira acelasi aer cu unul ca Flutur pe care ieri alaltairei al face albie d e porci { nu ca n-ar fi meritat } sau cu….Sorina Matei pe care din ….tuta proasta n-o scotea pana mai de curand ?

  3. Total irelevant! Ar trebui sa compari pe acelasi intervar orar. Cat briveste labe 1, inteleg ca iti sunt dragi emisiunile labe dupa stingere…

    1. @frone nu am cum sa il compar pe acelasi interval orar, pentru ca difera;) culmea, la antena 3, orele tarzii, facea audiente mai mari decat acum, in prime time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *