Ce faci când eşti adus la limită?

Rar scriu despre viaţa mea privată şi ce se întâmplă prin ea. Nu de alta, dar scopul blogului acestuia e cu totul altul şi vreau să rămână aşa.

Însă, de aproape 2 săptămâni, sunt adus în fiecare zi la limita suportabilităţii de o anumită persoană cu care sunt, din păcate, nevoit să relaţionez mai mult decât mi-aş dori. E genul ăla de persoană care crede că l-a apucat pe Dumnezeu de picior, dar care există cu adevărat doar pentru că este câinele credincios al altcuiva.

Problema este că această persoană şi-a propus să ducă o luptă cu mine. O luptă pe care nu am dorit-o, nu o doresc şi la care nu aş vrea să se ajungă. Numai că am şi eu o limită. Ce să fac când această limită a fost deja atinsă sau chiar depăşită?

Voi ce faceţi în astfel de situaţii?

oh-please-just-fuck-off

16 thoughts on “Ce faci când eşti adus la limită?”

  1. @mika sper din tot sufletul ca esti baiat si ca astfel @nevermind ti-a cerut pictoriale, sa il dau in gat:)) ))

 1. @ Mika

  Hopa… am fani :)) )) Daca esti fata, poate vorbim dupa ce vad un pictorial privat. Daca esti baiat, iti da Ionut numarul lui mpf daniel :D

  @ Ionut

  E simplu:
  1. il suni pe mpf daniel
  2. iti pune la dispozitie 300 de spartani sparti in sutana
  3. il sodomizeaza crestineste de-i sare capul de pe umeri
  4. il zidesc la temelia mantuirii neamului prost si mpf daniel face economie de 26 caramizi. Bonus: va putea spune intotdeauna, fara sa minta ca deobicei, ca ca tedtrala a fost construita pe si cu durere. In cur :)) )))

 2. Vorbesti personal cu ” acea persoana ” Iancule si stabiliti un cod de conduita . Daca-i vorba despre cine cred eu ….Mie personal mi se par sarje amicale , absolut normale intre doi oameni avand cat de cat bun simt si oarece educatie …peste medie iar asta chiar s e vede si fara binoclu . Daca-i vorba despre mine….scuze umile si….regrete eterne Iancule dar, chiar nu ti-am reprosat mataluta personal chiar nimic niciodata . Te-am considerat pe tine si blogul tau drept niste prieteni in fata carora pot fi sincer , atat de sincer cat poti fi in fata unuor prieteni . Benerul …de exceptie .Cine are ochi de vazut….probabil ca-ti va raspunde cu aceeasi moneda . ;-(

  1. @marian nici vorba de tine, @nevermind sau @stefan. Voi imi sunteti oameni dragi, prieteni, aici aveti voie sa spuneti si sa faceti ce vreti voi :) e vorba de o situatie profesionala de 2 lei, care tinde sa se acutizeze pe zi ce trece. si nu stiu cat mai am puterea sa rezist si sa nu o fac…praf

 3. @ Ionut

  Nu ma deranjeaza daca au buzele reci :D
  Ca sa nu mai zic ca in contractul de drepturi de autor, exista clauze scrise mic, pentru credinciosi. trebuie sa te apleci sa le citesti. :)) )

  @ Marian

  Relax, ca poate sa nu mai aprobe oricand ;) asta ce-l mai tine in rss :)) )) da’ s-a prins si el ca-i trebuie trafic :D

  1. @nevermind nu cred ca m-ai tine tu in rss doar pentru ca iti aprob comentariile. Hai, recunoaste ca ma si simpatizezi si iti place ce scriu, din cand in cand :D

 4. stiu exact ce spui… am fost si eu acolo, lupte inutile cu niste marionete cu prea multa suficienta. tine minte – “Tomorrow is another day” – pentru amandoi :)

  @Nevermind

  you seem stupid and contagious

 5. @Nevermind Pai daca nu se prindea de faptul ca-i trebuie si trafic….o lua pe urma alora de la …CFR Marfa 8) ! Eu m-am prins de figura inca de cand a postat chestia cu gagica aia …mai mult dezbracata decat … invers, asa cum ai place unei ” parti a BOR ” care isi respecta statutul . 8)

 6. @ Alix

  I Seem to be, you are for sure. Please, kill yourself in a closed environment.

  @ Marian

  Neah… Acolo este doar un mic fariseu fan bor :)) )) Se chinuie sa conceapa textele alea la advertoriale cand ar fi foarte simplu ceva de genul: Vrei cu familia, iti recomand asta. Vrei cu amanta sau sa o “convingi” pe una altfel decat prin propria persoana, iti recomand tot asta. In primul caz vei putea sa te simti implinit pe plaja in timp ce te gandesti la amanta si-n al doilea vei putea sa savurezi plaja asteptand sa se faca dracului seara :)) )))))

  @ Ionut

  Marian zice ca de aia ai pus poze sexy, pentru trafic. Io zic ca la urmatorul advertorial sa pui un popa in sutana pe plaja, sa-i dovedesti ca nu-i asa :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *