Ce faci când nu mai ai credibilitate?

Nu o să insist foarte mult pe drama personală pe care o trăieşte Şerban Huidu. Îi doresc tot binele din lume şi sper din tot sufletul ca el să se facă bine.

Altceva vreau să aduc în discuţie şi anume credibilitatea unei instituţii media. Cancan este primul ziar din România care a anunţat accidentul în exclusivitate. Pentru orice ziar acest moment trebuie să reprezinte un boom..

Ce s-a întâmplat cu Cancan? Nimeni..dar absolut nimeni nu a crezut ştirea. Internetul pur şi simplu a refuzat veridicitatea unei informaţii în exclusivitate venită din partea acestui tabloid şi până în momentul în care nu au venit confirmări şi din partea A3 sau Realitatea nimeni nu a crezutcu adevărat că Şerban Huidu a păţit ceva.

Şi atunci vin şi întreb: când tu ca ziar îţi pierzi principala valoare, credibilitatea, de ce mai exişti pe piaţă? Doar pentru că dai poze cu ţâţe?

11 thoughts on “Ce faci când nu mai ai credibilitate?”

  1. În ziua de azi ţâţele se vând mai repede, banii intră mai uşor în conturi. Dacă ar fi fost un ziar de calitate nu ar mai fi avut articolele alea fără pic de adevăr, al căror prim scop era de a vinde. Clar, persoanele cu o anumită cultură nu cred în ce spune Cancan pentru că sunt lecuiţi cu verosimilitatea informaţiilor transmise. Pe de altă parte, masa – fidela cititoare a revistei de scandal, va înghiţi absolut orice idee împărtăşită de Cancan. Iar articolul referitor la accidentul lui Huidu a avut ca public ţintă exact pe aceştia, care cred orice, şi au la TV canalul cu nr 1 – OTV-ul! Era de aşteptat scepticismul acesta din partea celorlalţi…

  2. @Paul-Sorin Tiţa :)) ) ma bucur cand iti ofer raspunsuri atat de clare:))

    @Duntz in primul rad mersic de vizita si te mai astept cu drag pe aici. Apoi, nu o sa fiu ipocrit..clar ador sanii:)) dar pentru alte scopuri, nu sa ii vad intr-o presa. Ai dreptate, cancan cred ca reprezinta cel mai bine decaderea societatii noastre…

  3. @Ionut Iancu eh, te citesc de mai mult timp, doar că nu am comentat :P pe mine mă stresează când văd persoane care se vede că nu au o situaţie prea ok, dar totuşi îşi cumpără Click şi Cancan… mai bine să ia un Financiarul sau ceva care să le ofere mai multe perspective de angajare!

  4. Dzeu sa-l ajute pe Huidu sa-si revina. Mai Ionut, Cancan e “adevarata presa” :D . Indeed, nici nu m-am obosit sa citesc articolul, venind de la ziarul asta (nu lecturez niciodata). Daca mai vad pe undeva atunci citesc… now :coffee:

  5. @siginutz heeii..sweet stranger..mersic de vizita:) da,la fel ca tine spun multi. nu, pentru mine adevarata presa inseamna Cristia Tudor Popescu, Adevarul creat de el cu Dumitru Tinu, Romania Libera din anii 90…asta era presa adevarata

  6. Pai Cancan exista tocmai pentru ca sa arate ceva. Nu ca sa scrie despre, asa cum au facut ieri. Cati ziaristi de la ei cunosti, ca sa poti spune ca ai incredere in cuvantul lor scris? Eu, niciunul. :) Normal, daca aratau poze cu Huidu prin copaci, ii credea lumea. :D Ma rog, zic si eu asa… nu ca m-ar interesa ce face Cancan-ul. :)) Eu am vazut stirea prima data la tine si te-am crezut. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *