Ce au pescuitul si Cesmania in comun? La timpul potrivit, in locul potrivit!

Fiind fascinat de mersul la pescuit inca de cand eram mic, aceasta pasiune nu m-a parasit niciodata si, pe ficare an, se pare ca se amplifica si mai mult dorinta de a practica acest sport nobil.

In viata exista doua tipuri de oameni : restul multimii si pescarul.

Pescarul este genul de om care iubeste natura si doreste sa atinga culmile Nirvanei in timp ce sta cu batul in balta.

Desi exista bancuri si exagerari cu pescari, tin sa amintesc celor care nu se pricep, ca pescuitul este un sport in toata regula si trebuie respectat.

Vara aceasta am decis sa merg timp de o luna in Delta Dunarii alaturi de alti camarazi pescari pentru a face ce stim noi mai bine.

Dar, inainte de a pleca, voiam sa ma asigur ca totul este in regula si am observat ca vechiul meu ceas de mana nu mai functioneaza cum trebuie.

Cum adica?

Fiind un ceas digital, afisarea aparea doar pe o parte a ecranului si nici aia precisa.

Am decis sa vizitez magazinul online Ceasmania, deoarece toti cunoscutii mei il laudau.

Pe site, intr-adevar, sunt o multime de modele de ceasuri barbatesti si ceasuri dama dar pe mine ma interesa sa gasesc un singur lucru. Un produs din gama ceasuri barbati care sa fie rezistent la apa si pe care ma pot baza multi ani.

Am ales un ceas de la brand-ul Xonix Crossfit modelul XCR – UL004, un model foarte interesant, de culoare verde, care se potriveste cu restul echipamentului de camuflaj.

Acest ceas m-a multumit foarte mult, deoarece este rezistent la apa iar calitatea nu are concurenta. Acum inteleg de ce toata lumea prefera Ceasmania. Pentru ca acestia detin produse de calitate la preturi foarte mici.

Achizitia de pe Ceasmania este ca si mersul la pescuit. Conteaza sa fii in locul potrivit, la timpul potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *