Ce ați făcut de revoluție?

Nu există un mod mai amuzant de a urmări niște revoluții ca acela de a sta la o bere cu băieții și de a comenta ce se mai vede pe la tv sau Facebook. Acum îi înțeleg, un pic, pe cei ce făceau mișto de mine și de alți oameni, când prin 2012, când era gerul mai mare, ieșeam în stradă crezând că e destinul nostru să salvăm România.

Revenind, ieri, dacă ați ratat cumva, a fost mare revoluție în București. Mare la capitolul caterincă, căci la alte capitole a fost doar un spectacol jenant. Trecem peste faptul că un vierme băsist, Vlad Petreanu pe numele lui, a chemat lumea la protest, a venit și apoi a plecat după 20 de minute, c era prea frig pentru miting.

Sau că un om pe care îl respectam, Moise Guran pe numele lui, care suge bani buni de la stat, prin emisiunea de la TVR, iese să protesteze împotriva furturilor. Ale altora, căci ale lui sunt ok.

Și venim la printesa alcoolului, Brianna, cea care orgasma cam așa aseară, pe Facebook:

solidaritate revolutiaeacum prizonier politic

Să recapitulăm: avem Revoluție acum, în Piața Victoriei, numai că lumea era prea ocupată cu Super bingo și au zis că ies mai încolo. Mașinile ne claxonează în semn de solidaritate, nu pentru că noi, ca niște vite, am ocupat carosabilul și oameni care se grăbeau acasă stau blocați cu zecile de minute ca să plece. Deh, așa e în Revoluție.

Și nu în ultimul rând, iată că avem și primul prizonier politic. Propun să îl dăm pe mâna lui Vișinescu, să aibă grija de el ca în vremurile bune.

Acum, că ne-am distrat, hai să așteptăm și episodul doi al revoluției.

3 thoughts on “Ce ați făcut de revoluție?”

  1. Am vazut si eu pagina printesei poporului OTV-ist. “Conu Leonida fata cu reactiunea” ramane in umbra performantelor cucoanei Caradja…

Leave a Reply

Your email address will not be published.