Ce ai vrea să ştii despre ziua de mâine?

E o leapşă primită de la un suflet drag mie, Irina.

E foarte dilematică treaba…Nu cred că aş vrea să ştiu ceva anume din ziua care urmează, nu în sensul revelaţiilor extraordinare.

În mare parte de pe o zi pe alta ai o certitudine a ceea ce ţi se va întâmpla: iar trebuie să mergi la muncă, iar trebuie să fii martorul în viaţă al măreţiei domnului China Birta, măreţie de blogger şi antrepenor, iar trebuie să lupţi să supravieţuieşti.

Restul, acea parte ce se mai numeşte popular destin…nu aş vrea să o ştiu. Frumuseţea zilei de mâine, a vieţii în general ţine foarte mult şi de bucata de imprevizibil din ea…de exemplu: care ar mai fi farmecul să mă bucur că mâine o violează unul pe Udrea, dacă aş ştii asta de cu o seară înainte?

PS: Leapşa asta mi-a adus aminte de un serial pe care îl urmăream cu mare drag, cu un tip care primea azi ziarul de mâine..dar zău dacă mai ştiu cum îi zicea:)) ) Poate mă salvaţi voi.

PS 2: Leapşa merge la dragii mei: Motanu, Radu, Roxana şi la oricine altcineva mai doreşte.

tomorrow_comes_today_by_jasta_ru-d318ay0

8 thoughts on “Ce ai vrea să ştii despre ziua de mâine?”

  1. Unde ar fi pomana sa aflu eu ca ,maine trebuie s-o violeze cineva pe Udrea !!!!Chiar asa….Udrea mai poate fi ….”violata” ?Cine oare o fi …perversul ” dotat” cu atata indrazneala ? :finger: :finger: :finger: :finger:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *