18 thoughts on “CCR a decis cu 6-3: Băsescu revine la Cotroceni !”

 1. useleii ar cam trebui sa se invete minte: infrangerea lor li se datoreaza in mod exclusiv. altfel spus, poti sa spui ca si ei, prin faptele lor, au facut ca voturile a 7,5 milioane de oameni sa nu conteze. faptul ca-i doare ca si-au tras un glont in cojones sper ca-i va invata minte: greselile si abuzurile se razbuna.
  in alta ordine de idei, ie cam asa: cine castiga pierde. si viceversa…

  1. @berenger au gresit si uselistii, gresim si noi,,ca stam impasivi si ne uitam cum unii isi bat joci de noi. sau poate ne place asa

 2. acum sa vedem daca liderul pseudo-liberalilor are demnitate sa se tina de cuvant si sa plece din politica.

  cam mari asteptarile de la un vasal-psd ? :D

 3. @Ionut August 21, 2012 at 3:45 pm

  O sa vezi pe dracu’…

  Si daca e sa aducem in discutie si comentariul la care mi-ai dat dreptate… DE CE sa mai iesim? Ca sa mai accepte Ponta si Antonescu ordine de la ppe-isti?

  Un singur lucru mi-ar mai reduce scarba: s-o numeasca pe Mona si sa-i futa pe Kovesi si Morar cat mai e Antonescu la Cotroceni. Scurt, rapid si cu durut in cur in ceea ce priveste comentariile, inclusiv externe. Doua amanunte: CSM-ul care impiedica la comanda si declaratiile de azi ale lui Macovei care fix asta “prezice” si condamna vehement.

  1. @nevermind crede-ma, mi-e o scarba acum..ca putin imi pasa daca vine betivul si ii ia la p..a pe toti romanii..la rand:(

 4. Ei, mai Ionut mai, mai tii minte ce iti spuneam cind a inceput tot circul asta, legat de cum se va termina? Cind iti spuneam sa nu iti faci mari sperante, pentru ca v-ati aruncat intr-o chestie care nu se va termina asa cum vreti?

  Toata, dar absolut toata povestea asta s-a intimplat pentru ca Antonescu si-a dorit sa fie presedinte repede si cu orice pret. A fost, nu va mai fi vreodata. Cred ca iti e clara chestia asta. Mai rau e ca pentru fixatia lui va plati o tara intreaga. Cit despre PNL, greu de zis daca va reusi sa mai bata PNT-ul in urmatorii ani…

  1. @Stefan desi da, ai dreptate, s-a terminat cum ai spus tu..refuz sa cred ca e vorba doar de dorinta lui Crin de a deveni presedinte. Nu e eloc asa. Basescu a revenit la Cotroceni ajutat de niste judecatori care de azi devin penali si ajutat de niste erori de neacceptat din partea USL.
   Si mai presus de orice, Basescu a revenit la Cotroceni urmarit de voturile a peste 7.5 milioane de oameni ! De azi nu ma mai simt singur..

 5. Sunt unul din cei 7,5 milioane. Aparent am pierdut dar pe termen lung am castigat. Cu tradatorul de tara la Cotroceni, PDL nu va lua nici 5% la parlamentare . Dupa aia urmeaza schimbarea Constitutiei si trimiterea in puscarie( ca tot vorbesc ei toata ziua de puscarie) a mafiei portocalii. Va fi bine.

  1. @MJ e bun optimismul tau. sper sa ai si dreptate. eu sunt pe o tenta descendenta in ceea ce priveste increderea in ce va mai fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p