Case-de-pariuri.ro – portalul oricărui parior ce se respectă

Nu sunt un jucător înrăit de pariuri. Dintr-un motiv cât se poate de simplu: nu am noroc la câştiguri de genul acesta. Şi un singur meci, cât se poate de sigur, cu cea mai mică cotă posibilă, dacă îl aleg eu, sigur iese invers.

Dar şi când joc, îmi place să am la dispoziţie toate informaţiile necesare pentru a face alegerile corecte. Problema e că sunt zeci de case de pariuri, fiecare cu site-ul ei, fiecare cu modul ei de prezentare a cotelor.

Problema mi-a fost rezolvată de siteul case de pariuri online, locul unde toate casele de pariuri îţi stau la dispoziţie dintr-un singur click. Pe acest site găseşti toate prezentările caselor de pariuri ce activează în România, care sunt promoţiile lor şi ofertele lor de bonusuri, astfel încât să ştii unde te duci să pariezi.

O noutate oferită de portalul “case de pariuri online” este lista neagră a caselor de pariuri ce ar trebui evitate, din diverse cauze. Consultaţi-o cu încredere, s-ar putea să vă salvaţi banii aşa.

Ce îmi place şi mai mult la acest portal este că aici regăsesc şi casa mea favorită, Bet365, mai cunoscută drept: bet365 bonus, asta datorită bonusurilor oferite celor care pariază pentru prima dată la ei.

Acestea fiind spuse, zic să pun un pariu pe victoria Oţelului cu Machester, de data asta sunt sigur că îmi iese.

5 thoughts on “Case-de-pariuri.ro – portalul oricărui parior ce se respectă”

  1. Adica Otelul{ aia din Galati nu ?} sa ” bata ” pe…Manchester !!!!Pai asta ar insemna ca se apropie cu adevarat… sfarsitul lumii!!!De fapt …de a doua zi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *