Căsătoriile gay, SUA, România.

E sărbătoare la americani după ce Curtea Supremă de la ei, un fel de Livia Stanciu de la noi, a decis legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex pe tot teritoriul SUA. Și dă-i cu balonașe, cu gay pride, cu parade și cu festivaluri de cârnăciori perpeliți în muștar.

Românul, mare iubitor de sărbători și fire bucuroasă, nu avea cum să stea deoparte, era să zic cu fundul deoparte, de aceste clipe de măreață împlinire. Și dă-i și pe la noi, cu texte din alea de idioți, gen:  ”iubirea e una, indiferent de sex”, ”iubiți și câinii vagabonzi” (oh, wait, asta e pentru zoofili, să mai așteptăm un pic).

Bineînțeles că a cerut și Remus Cernea voie de la părinți și a ieșit să spună că e un semnal ceea ce s-a decis în SUA și ar trebui și România să se alinieze la noile cur..ente. Și, oricum, știm că poporul român a fost primul popor gay, doar ne tragem din Traian și Decebal.

Lăsând gluma un pic la o parte, decizia Curții Supreme din SUA reprezintă un moment de cotitură în ceea ce privește normele morale după care societatea americană se va ghida de acum încolo.

A fost comunitatea gay. Pedofilii se vor considera și ei nedreptățiți. Apoi zoofilii. Și tot așa. Normalul va deveni anormal. Dacă nu a devenit deja.

straight-pride

15 thoughts on “Căsătoriile gay, SUA, România.”

 1. Te corectez : deocamdata Remus Cernea este interesat de trecerea legii privind fumatul in spatiile publice adica , in parcuri , in gari , in statiie RATB si chiar pe strada insa…mult nu va trece { probabil dupa vacanta parlamentara } si va repune pe tapet si chestia asta cu homosexualii cerand inclusiv legiferarea casatoriilor intre cuplurile gay . Intrebarea este , nu ce are d e gand Cernea si ” alesii ” nostri sa faca ci…ce au d e gand “sfintii parinti ” din BOR intr-un asemenea caz ? La americani , obisnuiti , deopendenti d e fel d e fel de parazi de spectacole stradale in comunitatile lor { chiar spectacole si parazi ale homosexualilor } nu m-a mirat nici macat faptul ca NICIUNUL dintre capii bisericilor , dintre liderii religiosi americani nu s-au legat in secunda doi cu lanturi d e portile Curtii Supreme a SUA insa la noi …la noi chiar sant al dracu’ d e curios care vor fi reactile si mai ales din partea cui vor venii acestea ! Unii deja spun ca ” trebuie sa fim moderati ” ….ca s-au gasit instantaneu si dntr-astia . 8)

  1. @marian te asigur ca BOR si toti capii bisericii vor stii sa puna problema asta la punct in momentul in care ar putea aparea in discutie la noi

   1. Sa speram Iancule , s a speram dar prea multa nadejde n-am de la “capii BOR ” avand in vedere ca , cel putin la nivel de Constitutie Romania este un stat laic iar credibilitatea acelor ” capi ai bisericii ” este sub orice critica ! 8)

    1. @marian cota de credibilitate a capilor bisericii este foarte ok. Nu te lua dupa ce spune @sarcasticul, oricum cred ca e prin SUA acum, sau, cel mai sigur, si-a pus pe Facebook curcubeul ala la profil :P :)) ))) :D

     1. Iancule , eu nu-l stiu pe “Sarcastic ” si nu intru pe FB insa… te contrazic in ceea ce priveste ” cota de credibilitate a capilor bisericii ” care , in nici un caz nu este OK asa cum afirmi mataluta ! Atentie , sper ca observi faptul ca , n-am scris a Bisericii ci , doar a capilor acesteia desii…pana si aceasta este o gresala avand in vedere faptul ca peste tot in crestinatate CAPUL BISERICII ESTE ISUS HRISTOS !!! Acesti ” capi ” sunt doar niste …interimari 8) !

     2. Hotii striga hotii. Poponari tai de popi si drept credinciosi nu sunt cu nimic mai altfel fata de cei catolici sau protestanti. Doar mai ipocriti si mai nesimtiti, dar tot in cur se ard si cand te mangaia popa pe crestet si-ti spunea ca aia de sub sutana este acadea, sa stii ca te-a mintit. Este cazul sa afli adevarul :d

      Auzi… daca prietena (prin absurd in cazul tau si strict ipotetic, relax :D ), iti propune o partida de sex anal, fugi sub sutana popii strigand piei satana sau inchizi ochii si-l minti pe doamne doamne spunand ca ai gresit gaura? :)) ) Nu te mai da round, ca stii ca te ard si o fac fara drept de apel, in afara zilelor in care ai tendinte masochiste si te mananca-n cur, ca sa fac referire si la postare :D

 2. Salut, Ionut.

  Interesanta observatia de la final : “Normalul va deveni anormal. Dacă nu a devenit deja.”

  Acesta este pretul firesc al corectitudinii politice. Nu mai putem spune “handicapat” ci ‘persoana cu dizabilitati’, nu mai putem spune “tigan” ci “minoritar de etnie roma”. În plus, trebuie sa ridicam rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilitati si trebuie sa sprijinim insertia sociala a minoritarilor romi, nu? Homosexualii de ce ar trebui exclusi, daca suntem politically correct pâna la capat?

  Eu întrevad viitoarea problema : a adoptiilor ce se preconizeaza. Daca nu am probleme cu ce fac unii sau altii sub plapuma – e doar viata lor – am o retinere sa accept adoptia de copii de catre cuplurile homosexuale. Nu stiu cât de rationala este aceasta temere, dar îmi provoaca disconfort serios ideea. “Normalul va deveni anormal. Dacă nu a devenit deja.” – mai degraba ar trebui sa definim pâna unde se poate merge, care este frontiera limita, de nedepasit, a corectitudinii politice. Si sa actionam în consecinta.

  Mie, personal, opozitia la mariajul gay mi se pare o batalie pierduta. Exista o Europa întreaga de alta parere – acum si America; mai sunt si decizii de la CEDO, deci directia sistemelor juridice europene este certa (România nu poate face nota discordanta, putem doar trage de timp).

  Mai bine am defini ce nu se poate accepta – spre ex. maternitatea asistata in vitro, mamele surogat sau direct adoptia de catre cuplurile gay, natural infertile. Imposibilitatea biologica de procreare ar trebui asumata pâna la capat.

   1. @sarcasticul din fericire, la noi, vor mai trece cateva sute de ani pana sa se discute subiectul asta si sa se voteze. Si vine Apocalipsa pana atunci :)) )

    1. Din pacate, da. Pentru ca suntem in marea majoritate o natie de retardati habotnici :D Brucan a grsit si nu a luat in calcul borsrl. Tu esti mai aproape de adevar cu numarul anilor.

     Ce treaba ai tu cum si-o trage ala, de refuza ipocritii de drept credinciosi pana si parteneriatul civil? Oricum se intampla, DOH! Again, nu ma refer la adoptii.

     1. @sarcasticul atat timp cat si-o trag in propria locuinta, zau daca imi pasa. Si atata timp cat accepta ca sunt o minoritate si ca drepturile lor nu pot prevala in fata drepturilor majoritatii, iar nu am o pb. De ce sa ajung eu sa ma simt mai discrimat, care sunt straight?

  1. @CP maestre, cred ca tine de natura fiecarei natii sa accepte sau nu unele lucruri. Cred ca tocmai asta e lucrul benefic din ceea ce se intampla azi cu Grecia. Porcaria asta de UE va trebui sa isi regandeasca un pic puterile si limitele. In sens pozitiv, fara doar si poate.

 3. @ Ionut
  Cum dracu’ esti discriminat? Ca are si ala drepturile pe care le ai tu? Ca pot sa-si ia si ei in doi o casa dpdv legal? Discriminare zero, habotnicie borsrl infinit. Unde e discriminarea? Si nu-mi spune ca-i vezi pe strada, ca nici mie nu-mi plac analfabetii sau nespalatii si ma simt discriminat ca au voie pe strada si-mi fut existenta. Adauga si spalatorii de creiere prespalate, ca si posesorii lor, tot acolo.

  1. @sarcasticul discriminat in sensul in care am ajuns sa fiu eu nevoit sa imi apar normalitate de anormalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *