Casa regală de Modrogan

Nu comentez decât cu scârbă decizia justiţiei de azi, care a recunoscut ca oficială filiaţia lui Lambrino faţă de Carol al II-lea. Tocmai de aceea, voi lăsa pe cei pricepuţi să ne lămurească. Se pare că bucuria lui pol-pol şi a mumiei sale va fi doar una financiară, destul de consistentă, din păcate.

Bineînţeles că în rândul jegurilor portocalii bucuria este mare, deşi efectul deciziei nu contează în structura Casei Regale, cea care este stabilită doar de Rege.

 

image

EBA, prinţesa tuturor proştilor, nu putea rata ocazie să ne arate din nou că ne consumă aerul degeaba.

Nu trebuie însă să nu fim atenţi la următoarele mişcări ale mizeriilor. Încearcă să introducă impostura în instituţia cea mai de încredere pentru români acum şi în Regele nostru !

7 thoughts on “Casa regală de Modrogan”

  1. @Arogantu da, am citit si eu comunicatul Casei Regale. Este fara echivoc. dar tot vor exista multi dobitoci care vor incerca sa speculeze decizia. Basescu e unul dintre ei

  2. Ba Iancule…esti om batran, sigur mai tanar decat mine dar batran in comparatie cu nepoata mea care are 5 ani ! Ce dracu vrei sa te injur ?Pai om serios esti tu ? :beer: Ce dracu ca si copii de scoala primara s-u prins ca aici nu-i vorba despre ” titulatura”!Titlul de ” membru al Casei Regale a Romaniei {in conditiile incare sintem….totusi o REPUBLICA!!} este ultimul lucru pe care-l doreste “Altetza Sa Printul Paul de…Lambrino :whatever: ! Aici este vorba despre …multi gologani, mucho dineros, much money…si cum vrei tu sa exprimi… :satansmoking: A si acum mi-am adus aminte: Traian Basescu { matrozul betiv de la Cotroceni} in calitate de …nas de botez al progeniturii { de fapt am auzit ca acel copil a fost fie cumparat fie…} acestui ” print” Paul si deci CUMATRU si ruda prin alianta…poate fi socotit ca facand parte din…Casa Regala a romaniei ? Eu zic ca…da :finger: insa este posibil sa ma insel asa ca, mai fa si tu niste ” sapaturi ” { ca ai har Domunlui posibilitatea} si intereseaza-te pe la voi pe la partid….intreaba si tu pe cineva mai ” scolit” in chestii din astea si zi-mi si mie vestea.Daca Paul are acceptul tribunalului ..nu are dreptul la….macar 40% din …avere ?Si atunci draga amice….despre ce vorbim ? :satansmoking: Cat despre ” printesa prostilor”…. vorba lui Mihail Sadoveanu : “Da-o-n mortii masii!” :beer: :satansmoking:

  3. @Marian daca ai urmarit discursul de aseara al lui pol, ai fi observat ca dobitocul nu e atat de mult interesat de bani (astia e sigur ca ii va avea) cat de a crea valva si de a implica Casa Regala intr-un scandal.

  4. Coane Iancule…INTOTDEAUNA ESTE VORBA DESPRE BANI! Ce dracu ma …mai esti si bucurestean d-al meu! :satansmoking:

  5. usl-ist tampit ..nu cred k esti psd-ist cred k tradator de liberal k si tot neamul liberal…ba catavencilor voi si dascalimea progresista la coada la ciolan cu orice pret…ati tradat de 4 ori in decursul istoriei…dar nu mai aveti mult si se convnge lumea de voi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *