Casa mica dar cocheta

Dupa ani de munca prin Europa, eu si sotul meu, ne-am hotarat sa ne intoarcem in tara. Dorul de casa era prea mare si, in plus, aici aveam toate rudele care abia astepatu sa revenim. Cum aveam o bucata de teren langa oras, am inceput sa ne ridicam o casuta. Nu ne doream ceva extravagant, ci suficient de mare cat sa ne ofere strictul necesar. Eram obisnuiti cu stilul locuintelor din alte tari unde spatiul nu este prea generos. Nici pentru mobilier nu voiam lucruri masive, ca odinioara.

NUC DESCHIS copy-950x640
Suntem adeptii obicetelor practice, moderne si comode. Astfe ca, dupa ce am ridicat o casuta cu trei camere, baie si bucatarie, am inceput sa ne interesam de ceva care sa ne satisfaca dorinta de aerisit si spatios. Initial, ne-am gandit sa cautam in strainatate site-uri de mobila. Insa, vorbind cu rudele noastre, acestea ne-au spus ca piata din Romania in acest domeniu s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si putem gasi absolut tot ceea ce ne dorim, la preturi mult mai accesibile. Asa ca, inainte de a lua magazinele la picior, am decis sa cautam pe internet site-uri de mobila.
Cum spuneam, aveam nevoie de ceva extrem de practic si care sa nu ocupe prea mult loc. Asa mi-a venit ideea de a cauta acel tip de mobilier inteligent care, practic iti ofera mai multe piese intr-una singura. Am descoperit, cu placere, site-ul mobilierinteligent.ro unde au paturi rabatabile, mese si scaune extensibile, dulapuri si biblioteci speciale pentru spatii mici. Dupa o privire pe pagina lor, am decis, impreuna cu sotul, sa facem un drum la showroom-ul din Bucuresti pentru a ne convinge ca piesele de mobilier erau exact ca pe site. Acolo, am gasit tot ce ne trebuia pentru a mobila cele trei camere, in cel mai indeit mod.
Pentru dormitoare am luat doua paturi rabatabile. Unul este modelul de pat dublu Nova Desk, care se face atat loc de dormit pentru doua persoane cat si birou. Celalat este modelul de pat dublu Sliding Suit, ideal pentru camera matrimoniala, tinand cont ca se poate transforma intr-o biblioteca extrem de utila cat si intr-un sifonier spatios. Pentru living am decis sa luam tot un pat rabatabil pentru ca, in cazul in care aveam oaspeti, sa ii putem caza. Asa ca, alegerea noastra a fost patul rabatabil dublu Nova Plus. Pe zi, se modifica intr-o canapea de patru persoane, moderna si confortabila. Am ales si o masa extensibila Nivo pe care o faci fie masa pentru cafea, fie pentru a manca, avand loc pana la sase persoane. Astfel, cu doar patru piese de mobilier, am reusit sa umplem inteligent un spatiu mic astfel incat sa avem destul loc pentru a ne desfasura si pentru a nu incarca design-ul camerelor.
Rezultatul a fost unul uimitor. Acum, datorita produselor de la mobilierinteligent.ro, avem o casa moderna si dotata cu tot ce ne trebuie. Este o casa care se poate ridica la nivalul celor din Vestul Europei. Recomand, cu mult drag, acest tip de mobilier pentru cei care nu isi doresc incaperi incarcate cu mobila masiva dar si pentru cei care nu dispun de mult spatiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.