Casa de amanet AGS va inlesneste plecarea in minivacanta de 1 Mai

Din punct de vedere finaciar, perioada cuprinsa intre sfarsitul unei luni si inceputul alteia este foarte nefericita. Salariul s-a terminat si pana la urmatorul este destul de mult si din principiu nu-ti vine sa te imprumuti sa pleci in concediu.
Intrebarea este ce facem sa nu ratam zilele libere de 1 Mai, fiindca se intra in vacanta de vineri si intoarcerea la serviciu este marti?
Ne-am saturat de malluri si de betoane si uneori se cheltuieste mai mult in centrele comerciale mari, decat in mijlocul naturii! In plus avem nevoie de miscare si de incarcarea bateriilor direct de la mediu. Aerul curat, peisajele de vis, maretia muntelui alunga stresul cotidian si senzatia de oboseala si plictiseala data de mediul citadin.
Motivatia plecarii o avem si este scrisa in codul nostru genetic fiindca omul este facut sa se contopeasca pe deplin cu universul, lipseste insa ceea ce este mai important: banul!
Dar de casa amanet AGS nu ai auzit?

gold-categorie
Orice locatie pune la dispozitia clientilor operatiuni multiple ca fiecare sa isi rezolve problemele:
-amanet. Se pot amaneta valori de orice tip pe care le aveti in casa, de la bijuterii si resturi de bijuterii (bratari, lantisoare rupte), la ceasuri de colectie, pana la autoturisme si electrocasnice. Poti aduce aici si antichitatile, iar dupa ce le rascumperi, adica inapoiezi banii si dobanda datorata, le iei din nou acasa. O valoare poate servi ca sursa de venit in situatii de urgenta prin amanetarea si rascumpararea ei la scadenta, de aceea multi o prefera vanzarii definitive.
-cumpararea de aur, bijuterii pretioase, ceasuri sau alte valori. Clientul stramtorat se prezinta la ghiseu dupa ce i s-au evaluat bunurie de la domiciliu utilizand formularele online sau fiind consiliat gratuit de catre operatorul de serviciu si fiindca este multumit de pretul onest acordat de casa de amanet, s-a hotarat sa renunte la bunul respectiv sa nu se mai impovareze cu alte datorii: inapoierea banilor imprumutati si a dobanzii aferente.
-schimb valutar. In cazul in care petreci minivacanta de 1 Mai in strainatate, poti schimba direct banii la ghiseu, toate operatiunile fiind gandite in favoarea clientilor. Nu exista case de amanet mai oneste decat cele prezentate mai sus!
-transfer de bani in cazul in care ai un copil la studii in strainatate si doresti sa vina acasa, dar si in cazul fericit in care ai finantatori din afara care iti completeaza bugetul de excursie.
Multe dintre calcule le poti face singur, de fapt le face calculatorul online pus la dispozitie pe site-ul casei de amanet.
Daca stii cantitatea de aur sau de argint de care dispui si numarul de karate pentru fiecare bijuterie in parte, totul este floare la ureche. Completezi formularul si apesi enter la sfarsit si ai rezultatul.
Casa de amanet este mai buna decat o banca fiindca in cel mai grav caz iti opreste bunurile, dar nu iti ia din salariu si nici nu hartuieste girantii care te-au ajutat.
Daruieste celor dragi o vacanta de vis si nu mai sta cu bijuteriile gramada in cutii! Caseta sufletului plina cu amintiri placute este cel mai pretios dar pe care il putem face cuiva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *