Cartonul- un material fiabil pentru firmele de transport!

Cartonul reprezintă, pentru foarte multă lume, un alt derivat al hartiei care poate avea funcții limitate, însă, pentru cei care interacționează zilnic cu acest material, cartonul este la fel de important precum camionul care transporta marfă.

 Cartonul este foarte des folosit în domeniul transportului, deoarece cramele de vin, de multe ori, adoptacutii transport sticle, pentru a facilita tranzacțiile de marfă către magazine. Acestecutii transport sunt fabricate în mod special din carton ondulat, pentru a preveni urme de uzură sau deteriorare.

Cartonul rămâne un ambalaj esențial, fie pentru sectorul industrial că ambalaje pentru produse, pentru sectorul poștal că ambalaje pentru transport sau chiar pentru sectorul de mutare că o cutie de transport. De ce cartonul continuă să fie solicitat? Care sunt punctele sale forțe?

Contrar credinței populare, cartonul este un material rezistent care, odată transformat într-o lada, poate rezistă la sarcini de câteva zeci de kilograme. Din acest motiv, este folosit pentru a va transporta bunurile atunci când va deplasați. Acest lucru se datorează compoziției sale: peretele cartonului, numit „canelură”, determina grosimea ambalajului din carton. Se compune dintr-una sau mai multe hărții ondulate situate între două hărții plate. Când există o singură hârtie ondulată între cele două hărții plate, vorbim de „o singură hârtie ondulată”. Când sunt două, vorbim de „carton ondulat dublu”. Când sunt trei, vorbim despre „carton ondulat triplu”. Și ne oprim aici pentru numărul de caneluri! Desigur, cu cât un carton este mai ondulat, cu atât este mai puternic și va rezistă la sarcini grele. Deci, dacă doriți să împachetați articole fragile și / sau grele, cel mai bine este să utilizați carton ondulat dublu sau chiar triplu. Pentru articolele ușoare sau ușor fragile, va puteți mulțumi cu cartonul unic ondulat.

Dacă există un ambalaj care poate fi folosit pentru mai multe utilizări, acela este cartonul! Poate fi folosit foarte bine în următoarele:

-Că lada de transport pentru mutare sau pentru o livrare;

-Pentru livrarea ambalajelor pentru colete mici sau mari;

-Poate fi folosit pentru fabricarea de ambalaje pentru produse de toate tipurile (parfumuri, alimente, computere, jucării, medicamente etc.);

-Pentru depozitare și pentru arhivele și alte articole pe care nu le folosiți des.

Într-adevăr, ambalajul din carton este practic, deoarece ocupă puțîn spațiu atunci când nu este utilizat. Trebuie doar să-l așezați plat și să-l păstrați într-un colț al casei. Puteți chiar decide să stocați câteva zeci de cutii una lângă altă, această depozitare va economisi foarte mult spațiu! Acesta este un avantaj față de recipientele rigide din plastic sau lemn. Dar asta nu este tot: chiar și atunci când este încastrat și conține obiecte, depozitarea acestuia rămâne simplă și practică datorită formei sale dreptunghiulare! Trebuie doar să stivuiti cutiile una peste cealaltă. Deoarece sunt închise cu clapete solide, partea superioară a cutiei rămâne plană, ceea ce permite stivuirea cutiilor fără dificultate.

Având în vedere interesul tot mai mare al tuturor jucătorilor din economie pentru carton, multe modele și formate de ambalare din carton au apărut pentru a satisface toate cerințele. Va prezentăm mai multe tipuri de carton:

-Cutia de carton ondulat simplă / dublă / triplă, ideală pentru deplasarea și transportul multor produse în același timp;

-Cutie de carton special concepută pentru sectorul auto, disponibilă cu sau fără capac;

-Cutia de carton special concepută pentru sectorul de îmbrăcăminte și vânzarea la distanță;

-Ambalajul  de carton pentru sticle echipat cu module de încastrare pentru a ține sticlă în poziția perfectă, evitând spargerile;

-Cutia de carton special concepută pentru trimiterea coletelor mici prin poștă – există cu sau fără închidere adezivă;

-Cuita de carton echipată cu clapete pentru a ține pe loc CD-uri, DVD-uri sau cărți care urmează să fie expediate;

-Cutia de carton în formă de tub, pătrată sau rotundă, permite livrarea afișelor sau a altor documente, fără a fi încrețite sau pliate;

-Cutia de carton pentru arhivă, ideală pentru stocarea documentelor de păstrat;

-Cutia de carton pentru depozitare, ideală pentru depozitarea pieselor mici, precum șuruburi sau accesorii mici.

Magazinul https://shop.ipackonline.ro/ este specializat în comercializaea cutiilor din carton de calitate pentru orice domeniu. Importantă cartonului în era modernă este esențială pentru a reduce nivelul de poluare, dar și pentru a minimiza costurile prevăzute în urmă transportului.

One thought on “Cartonul- un material fiabil pentru firmele de transport!”

  1. Uitasi Iancule sa adaugi faptul ca , cam peste tot in lume exista oameni care au locuinte facute din carton , locuinte excelente si lucrate din acest material excelent { nu platesti impozit daca ai asa ceva } atata vreme cat este cald si bine . Cand incepe ploaia se cam schimba kalimera insa , parca vad ca se va inventa cartonul cauciucat ,tocmai pentru a venii in intampinarea dorintelor oamenilor de-si construi locuinte din carton in lipsa a altceva . Fireste ca-ti urez din tot sufletul , sa ajungi si tu sa-ti traiesti visul de-a locuii intr-o astfel d e locuinta construita din carton d e cea mai buna calitate…mai ales ca iei purcoi de bani in urma acestui material promotional !!! Si sa nu uit : si la crematoriile umane se foloseste cartonul pentru depozitarea ” trupului neinsufletit ” inainte de-a fi trimes sub forma de fum catre cer , iar mai nou , inclusiv pentru aia dusi la loc cu umbra si verdeata se foloseste materialul caruia ai faci reclama asta desantata caci , ce poate fi mai natural decat sa-ti ingropi “conserva ” in camase de carton si nu in pardesiu de lemn ?! Asta inseamna adevarata ecologie dupa umila mea parere frate Iancu !!! Oricum ar fi , te-ai scos Iancule caci , daca ai ” vreo nevoie ” …vei avea materialul gratis .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *