Cartierul de poveste din Bragadiru

Silver-Tree-Residence-e1502976081220

Ma doare capul de nebunia din zona Unirii. Soarele arde infernal, asfaltul se topeste, masini turbate claxoneaza strident, lumea este nervoasa si scandalul se aprinde din orice cum apar incendiile in zonele cu vegetatie uscata si arsita puternica.
Ma consoleaza gandul ca mai am putin de rabdat si voi ajunge in castelul meu din complex rezidential de lux Bragadiru.
Asa spun toti prietenii mei care ma viziteaza din ce in ce mai des fiindca se refugiaza la mine sa scape de canicula, de zgomot si de poluare macar un sfert de ora pe zi: „Venim la tine la castel!”
Acum conduc plina de speranta catre complex, mi-l imaginez acolo fermecator, confortabil, racoros, iar asta imi da putere. Inca 20 de minute si „satul acela” de lux inconjurat de verdeata ma va primi cu bratele deschise. Case frumoase, spatioase, adevarate monumente ale arhitecturii ofera locatarilor maximum de confort.

exterior-scene-2
Vizitatorul se indragosteste pe loc de acest loc plin de verdeata: gazon bogat si verde, flori parfumate si multicolore si arbusti. Avem parcul in fata casei si in casa conditii imparatesti.
Totul a fost gandit si realizat cu infinita maiestrie. Materialele alese cu grija, finisajele incununeaza opera.
Intru deja in zona verde si sufletul meu se linisteste. Bariera vegetala opreste la intrarea in complex stresul cotodian. Aici este atata liniste, atata frumusete, securitate si confort, incat nimeni nu intra cu frustrari, griji sau suparari.
Poarta automatizata se deschide si intru fericita in curtea castelului nostru. Las masina in fata casei pe locul de parcare al celei de a doua masini a familiei, fiindca voi iesi sa iau din centru prietenii care m-au rugat sa ii primesc pe terasa fiindca se sufoca in oras. Cheia de la interfon este la mine si fiindca sunt prima care se intoarce acasa voi folosi baia imensa sa ma racoresc. In zilele in care suntem toti acasa noi, parintii, folosim baia mai mica fiindca adolescentii sunt pretentiosi.
Dupa dus, trec la bucatarie. In spatiul generos si racoros (casa este foarte bine izolata si desi bucataria este incaperea in care te coci de caldura, la noi nu este asa) voi pregati hrana gustoasa si sanatoasa pentru familia mea si pentru prieteni.
Apoi poposesc in birou si imi revizuiesc e-mailul sa vad ce comenzi am mai primit. Activitatea mea se desfasoara 50% in mediul real si 50% in cel virtual. Conexiunea la internet este la standarde internationale si imi pare bine ca exista un spatiu pentru birou in casa acesta.
Acasa ma intorc cu drag in fiecare zi dupa ce termin serviciul. Am fost inspirati cumparand casa aici fiindca nici copii nostri, adolescenti cu pretentii, nu pleaca de aici. Ies rar la evenimente, cand sunt invitati de prieteni si colegi, in rest isi petrec util timpul pe terasa sau in mijlocul gradinii din fata casei.
Uneori stam pe terasa pana se insereaza si nu ne plictisim fiindca avem cu ce sa ne clatim ochii.
Viata aici isi gaseste implinire si multi dintre prietenii nostri si-au cumparat case fiindca au indragit locul si au prins gustul luxului de aici.

One thought on “Cartierul de poveste din Bragadiru”

  1. Al dracului mai esti Iancule , cum sti tu sa faci bani si din piatra seaca…chiar daca nu mai esti la ” liberali ” :D :D :D !!! Intrebare : cand vei face reclama si alora de construiesc ” rezidentiale ” in Jilava…fara vreo conotatie ?!? Respect Iancule , esti mare panglicar , se vede c-ai supt la tzatza Alinei !!! 8-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p