Carti despre mistere – adevar sau fictiune?


Odata ce ai deschis o carte despre mistere si ai citit macar o pagina, este imposibil sa mai lasi acea carte din mana. Totul este fascinant inca de la primele cuvinte. Citind cartile acestui autor misterios si controversat, iti vei da seama ca, de fapt, lumea nu este asa cum o stim. Te vei simti ca si cand deschizi Cutia Pandorei sau iti vei da seama ce isi dorea Faust de la Mefisto – cunostere! Oamenii sunt de doua tipuri, cei care nu vor sa iasa din lumea lor si vad doar o suprafata a lumii, pe care o considera a fi cea adevarata, si cei care “indraznesc” sa ceara si sa caute mai mult. De fapt, al doile tip de oameni sunt cei care detin adevarul sau il cauta necontenit. Nu putem afirma ca nu traim intr-o realitate, insa ea este incompleta, ascunsa, cu sau fara vointa. Desigur, astfel de informatii nu sunt pentru toata lumea si, este posibil ca, sttind prea mult, sa nu putem procesa totul si sa fim distrusi. 

Insa, prin Radu Cinamar carti avem posibiltatea de a vedea macar o parte din lucrurile pe care autorul le considera a fi adevarate. Desi sunt oameni care cred ca povesti precum tunelurile si energiile din muntii Bucegi, OZN-urile, populatiile antice dezvoltate, povestirile despre originea controversata a lunii sunt simple supozitii sau, mai rau, fictiune, acuratetea datelor si coerenta povestirilor nu ne face decat sa credem ca, in aceste carti, exista adevar. Mai mult, unele lucruri chiar incep sa se contureze. Sa amintim recentele imagini oferite umanitatii si recunoscute de Pentagon in care se vad obiecte zburatoare neidentificate. Desi imaginile sunt vechi, faptul ca o institutie atat de importanta recunoaste existenta OZN, asta inseamna ca multe alte teorii despre civilizatii extraordinare, care ne-au vizitat de milenii, nu sunt doar fictiune. Ar trebui sa deschidem mult mai larg ochii si sa ne informam. Doar asa vom fi pregatiti pentru ca, intr-o zi, adevarul sa nu ne copleseasca.

Astfel, recomandam tuturor cartile acestui autor. Acestea sunt: Viitor cu cap de mort,12 zile – O initiere secreta in taramul tainic al zeilor, Misterul din Egipt – Primul tunel, Pergamentul secret – Cinci tehnici initiatice tibetane, In interiorul Pamantului – Al doilea tunel, Geneza uitata si Cristalul eteric – Al treilea tunel. Sunt explicate subiecte precum Geneza, legende si mituri, fenomene si ne sunt aduse dovezi despre existenta unor civilizatii mult mai dezvoltate decat noi, ce au fost pe pamant cu zeci de mii de ani in urma. De exemplu, descoperirea din 2003, facuta in muntii Bucegi, este o dovada extraordinara a exitentei gigantilor si a existentei unuia din cele patru tuneluri (celelalte trei sunt in Egipt, Tibet si Irak).

Cartile sunt extraordinare si aduc in prim-plan multe controverse ce va vor fascina si bulversa in acelasi timp. Pentru a intelege intregul aspect al adevarurilor oferite, trebuie citite toate, si ar indicat ca ele sa fie citite in ordinea aparitiei. Recomandam acest lucru deoarece autorul revine asupra unor subiecte in mai multe lucrari, pe masura ce face descoperiri sau afla mai multe informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *