Caracter de A-lister. Astăzi, acelaşi Piticu

Scriam aici cum marele caracter Dorombach a scris un articol şi apoi l-a scos de pe blog.

Ieri, văd o conversaţie pe twitter. În care i se aducea aminte de către o domniţă că şi el a scos un articol de pe blog. Ce zisese influencerul?

image

iar voi îmi spuneţi că băiatul acesta este A-lister? Ce îl recomandă? Doar râsul?

3 thoughts on “Caracter de A-lister. Astăzi, acelaşi Piticu”

  1. “In perioada curpinsa intre 24 si 27 octombrie, noi, bloggerii liberali, facem un apel la reconciliere nationala in jurul Monarhului nostru.

    In aceste zile, in particular, invitam blogosfera si mass-media la incurajarea unui armistitiu politic. Sunt momente, precum “Jubileul de 90 de ani ai Regelui Mihai”, cand romanii, indiferent de nationalitate, religie sau orientare politica, trebuie sa isi regaseasca speranta comuna intr-un viitor mai bun.

    Coroana Romaniei, sub care s-a facut Unirea cea Mare, sa fie macar in aceste zile simbolul sub care sa ne regasim unitatea si fraternitatea pierduta la 30 decembrie 1947.

    In vremurile tulburi pe care le traim, avem nevoie mai mult decat orice de un moment de respiro, in care sa ne omagiem in liniste Suveranul. De aceea, noi, bloggerii liberali, ne obligam ca in aceste zile sa nu raspundem niciunei provocari, de orice natura ar fi aceasta, si sa cultivam valorile nationale, in bucuria jubileului Majestatii Sale, Regele Mihai.”

    Clubul Bloggerilor Liberali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *