Caracalul s-a mutat in Bucuresti….

Ziua de azi a fost marcata, pe majoritatea blogurilor, de o stire de senzatie. Nici nu stiu daca sa radem sau sa plangem cand o citim. Despre ce este vorba:
Mai pe la apus de seara, inceput de toamna, se apucara romanasii mei sa faca un pod…si precum in banc, au pornit, unul dintr-o parte, celalalt din alta. La un moment dat, Slava Domnului, se si intalnira…si rezulta poza de mai jos:


V-ati uitat atent la poza? nu…nu este trucaj de pe photoshop…ceea ce vedeti nu este nici macar o imagine din viitorul Caracal…se intampla in Bucurestiul anului 2009. Lucrarile la Pasajul Pipera au fost oprite cand constructorii s-au vazut pusi in fata unui fapt demn de cel mai prost banc posibil:

Liniile de inalta tensiune sunt la acelasi nivel cu traversele de beton si astfel, pasajul nu mai poate traversa liniile de inalta tensiune.

Este fara indoiala cea mai mare greseala facuta vreodata de constructori…nu cred ca in lume a mai fost vreun caz asemanator….Una din emisiunile mele preferate este difuzata de Discovery Channel: “Great Constructions”…Am ramas de fiecare data impresionat de modul cum colosii de metal si beton prind viata intr-un interval atat de scurt, si depasind noi si noi recorduri in ceea ce priveste invetivitatea constructorilor…la noi de ce nu se poate? Era o vreme cand constructorii romani erau recunoscuti in toata lumea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *