Candidaţii USL pentru Bucureşti

Sectorul 1 – Andrei Chiliman (PNL)

Sectorul 2 – Dan Cristian Popescu (PNL)

Sectorul 3 – Robert Negoiţă (PSD)

Sectorul 4 – Bogdan Diaconu (PSD)

Sectorul 5 – Marian Vanghelie (PSD)

Sectorul 6 – Rareş Mănescu (PNL) 

Doar două consideraţii am în legătură cu aceste candidaturi:

Vanghelie nu ar mai trebui să existe pe vreo listă a a USL. Nu mai este atât de apreciat de oameni şi în plus de asta nu mai este un personaj credibil în cadrul alianţei. Mi-aş fi dorit să văd un candidat PNL şi aici. Alina Gorghiu este unul din cei mai apreciaţi politicieni liberali iar ceea ce face ea în sectorul 5 chiar are impact asupra alegătorilor.

Pierdem sigur şi sectorul 3. Robert Negoiţă este un etern candidat perdant.

Mă bucură faptul că putem, spun eu, să fim siguri pe 2 primării: Andrei Chiliman nu are rival la sectorul 1, în timp ce Rareş Mănescu are toate şansele să scape sectorul 6 de petarda de Poteraş.

7 thoughts on “Candidaţii USL pentru Bucureşti”

  1. La 4 Bogdan Diaconu n-are nici o sanssa in fata lui Piedone { hal de nume} deoarece cei din 4 { si eu locuiesc tot acolo} au inca experienta lui Inimaroiu , care n-a facut nimic in cei patru ani de primarie. Si era de la …PNL.Cei ce locuiesc in sectorul 4 nu cred ca sint interesati ca asta-i un tradator , un fripturist si vor vota gospodarul din Piedone care chiar a gospodarit binisor treaba in 4.Sint de acorc cu amendamentul dumitale referitor la Vanghelie insa…Cine are singe in instalatie sa se puna la primaria sectorului 5 in afara de el ? Poate tot unul …ca el.Deci sincer chiar nu vad cine i-ar putea lua locul. El este intre ai lui { ma rog vorbeste limba alora si aia chiar al cred d-al lor}si daca le mai serveste vreun vagon de telefoane mobile….este asigurat de loc in necazul astora de la PSD!La 6 Poteras…chiar nu cred ca va fi reales…prea muti sint nemultumiti de el in sectorul cu pricina. In sfarsit vom traii si vom vedea …la vot! :beer: :satansmoking:

    1. @marian da, claar, piedone castiga lejer. cat despre vanghelie, nu bag mana in foc..circula unele sondaje nu tocmai favorabile lui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *