Camioane camioane scania camioane daf

Camioane.scania.ro, este un site pentru anunturi de vanzari cap tractor, camioane si semiremorci. Cei care au nevoie de achizitionarea unor masini, in special pentru firmele de transport nou infiintate care sa fie la preturi avantajoase, acest site ofera cele mai bune solutii fiind vorba de vanzatori seriosi care prezinta camioanele exact asa cum sunt.

Achizitionarea unor camioane Scania rulate se poate face din aceleasi motive pentru care ati achizitiona si unul nou si anume: rezistenta, durabilitate si fiabilitate incorporate si costuri de exploatare reduse.

poze_camioane_scania_24_20090722_1064866967

De asemenea veti putea alege camioane ce sunt marcate cu eticheta Scania Approved avand astfel garantia calitatii de care aveti nevoie. Toate aceste vehicule sunt verificate atent de catre specialistii Scania, deoarece se doreste astfel ca toti cei care achizitioneaza un camion second hand sa fie sigur ca banii dati pe aceste masinii sunt o investitie inteligenta. In plus veti putea beneficia de asistenta si program de reparatii si intretinere prin garantia Scania care va urmeaza oriunde ati merge.

Pe langa modelele Scania, pe aces site va sunt puse la dispozitie si o multime de alte marci precum: camioane DAF, MAN, Renault, Mercedes, Iveco, Kogel, Volvo, dar si cap tractor 4×2, 4×2 MEGA, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×4 si 10×4. Toate acestea facand parte dintr-o gama foarte larga si variata ce cuprinde peste 200 de camioane second hand, ce beneficiaza de cea mai buna calitate din cel mai mare centru Scania de vehicule rulate din Sud-Estul Europei.

daf_xf

Avantajele oferite de Camioane.scania.ro, constau in fiabilitate, performanta si economica aceste camioane oferite de Scania avand obiectivul sa mentina orice afacere pe profit. Pentru cei care doresc pot opta si pentru leasing care consta intr-un avans de doar 3 rate si pe o perioada de finantare cuprinsa intre 12 si 48 de luni.

Pentru cei care au nevoie de o masina in plus, pot opta si pentru serviciile de inchiriere ce se pot face pe timp de un an cu rate ce pornesc d ela 790 de euro pe luna si un avans de 5%.

Prin intermediul site-ului, puteti lua legatura cu un agent, care va va raspunde la toate intrebarile si nelamurile pe care le aveti, prin intermediul unui mic formular care trebuie sa cuprinda numele, adresa de email si bineinteles mesajul pe care il aveti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *