Căline, eşti penibil omule…

Dacă ai ajuns să îi dai interviu alco-Porei, zău dacă îţi mai găsesc vreo scuză.

Da, e adevărat, ai fost un prim ministru ce poate fi regretat de mulţi. Da, ai fost liderul politic al PNL care a contribuit la creşterea partidului din ultimii ani. Dar hai să nu o mai f…em pe vrăjeli..tot tu eşti şi omul căruia îi datorăm faptul că în 2008 a tras cu dinţii de funcţia de prim ministru şi astfel le-am oferit mizeriilor portocalii şansa să ne distrugă încă 2 ani.

Ai o problemă cu modul în care Antonescu conduce partidul, că nu eşti tu primul ministru din umbră şi mai ştiu eu ce…foarte bine, du-te cu ea în spaţiul public şi hai să o discutăm..dar nu te duce să te plângi la botul celei mai beţive proaste legitimată de mizeriile portocalii..te descalifici total. :finger: :finger:

7 thoughts on “Căline, eşti penibil omule…”

 1. Ce e penibil in a dialoga cu cineva care are opinii diferite? Daca e penibil sa discuti cu Pora, de ce nu e penibil sa discuti cu Badea? Amandoi sunt la fel de partizani…

  Ce e penibil in a crede ca presedintele partidului in care se afla nu a procedat corect? Tariceanu a fost primul premier liberal post-decembrist si probabil ca multa vreme de acum incolo va ramane si singurul. Crezi ca nu poate dormi noaptea ca nu e premier din umbra?

  In plus, tu ai fost penibil cand ti-ai pus niste intrebari legate de presedintele partidului pe care-l sprijini?
  http://www.ionutiancu.ro/2010/06/29/crin-ne-miscam-si-noi-mai-cu-talent/

  http://www.ionutiancu.ro/2010/07/11/draga-crin-ne-murdarim-si-noi-costumul-un-pic/

  Stiu ca incerci sa ajuti partidul, dar gandeste-te un pic inainte sa jignesti pe cineva pe care poate ca nu il cunosti si care nu merita asa ceva.

 2. @alexandru marin Alex, penibilul vine din faptul ca tu te duci sa te plangi nu la un om cu o opinie diferita…ci la o sluga recunoscuta a lui Basescu…si o persoana care a gandit interviul in asa fel incat sa creeze scantei intre liderii partidului…

 3. Domnul meu, te asigur ca Tariceanu nu (se) plange niciodata. A fost invitat sa se exprime si ca un om al dialogului ce e, nu a refuzat invitatia. Daca Basescu l-ar invita sa vorbeasca, Tariceanu nu ar refuza. Pentru ca asta lipseste spatiului public romanesc: dialogul. Un om cu viziuni diferite nu trebuie sa devina un renegat. Ce a zis in interviu, a spus si in sedintele de partid, deci nu il putem acuza de fariseism. Sper ca ai inteles mesajul meu. Iti inteleg supararile, dar ai folosit un limbaj si un set de emoticoane pe care un om care a facut atata bine Romaniei nu le merita.

 4. Mie mi s-a parut foarte bun interviul si sunt de acord cu pozitia lui alexandru marin, ca un interviu il acorzi si la mass-media opozanta nu doar la “cea de casa”. Numai cine-i las sau nu se simte capabil evita sa participe la o confruntare la care reporterul nu-ti da intrebarile “in plic”.
  E bine ca, cetatenii sa nu cunoasca numai pozitia oficiala a PNL, sa cunoasca si pozitile critice. Cum Antenele nu au catadicsit sa prezinte pozitile de la Delegatia Permanenta a PNL, pentru trasparenta interviul era necesar.

 5. Uau, s-a incins taritza in leberali!
  Ca trebuia, ca nu trebuia, c-o fi c-o pati…
  Bai cocalarilor, cu ce va deosebiti voi ba de cocalarii si mafiotii din pdl, psd, pc, prm, udmr, unpr etc etc?
  Ce curul mare al lui tariceanu ati realizat voi ba concret cit ati fost in gasca lui basescu sau pe cont propriu?
  Cite autostrazi, cite scoli, cite spitale ati facut voi ba?
  Cu ce-ati contribuit voi ba la cresterea sigurantei si ordinii publice ba?
  Hai sictir bai mafiotilor!
  TOTI sunteti o apa si un cacat!
  Prima masura pozitiva pe care ati putea-o lua in ultimii 20 de ani ar fi sa va incuiati in casa poporului TOTI, de la TOATE partidele, plus iliescu, constantinescu si basescu si sa va aruncati in aer, nenorocitilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p