Cadoul care nu da gres niciodata!

Anul acesta, de ziua sotiei mele, m-am gadit sa ii fac cadou un accesoriu pentru telefon, deoarece, in fiecare an, i-am cumparat lucrurile traditionale, iar anul acesta doresc sa incerc ceva nou.

Avand in vedere ca si-a cumparat noul telefon, Samsung Galaxy J6 2018, m-am gadit ca ii voi cumpara o husa de protectie, cu un design deosebit.

Magazinul la care am apelat, a fost BrandGSM.ro, deoarece stiam ca de pe stie-ul lor pot sa gasesc exact ceea ce caut, fara sa am nevoie de un buget foarte mare.

Intr-adevar, acestia detineau o multime de produse pentru telefoanele Samsung, dar cel mai important este ca detin si huse Samsung Galaxy J6.

Nu mi-a fost usor sa aleg, insa m-am gandit ca ii voi cumpara doua huse, avand in vedere pretul convenabil de pe site-ul magazinului BrandGSM.

Astfel, m-am decis asupra a doua huse pentru telefonul Samsung Galaxy J6 iar modelele alese de mine au fost Lemontti Silicon Art Pug Kiss si Lemontti Silicon Art Hearts.

Ambele huse sunt fabricate din silicon TPU, de mare caltiate, cu proprietati flexibile, ce permit ca husa sa fie montata usor pe telefon. De asemenea, aceste huse sunt fabricate cu mare atentie, deoarece toate porturile si butoanele corespund cu modelul telefonului. Nu este de mirare, avand in vedere ca produsele de pe BrandGSM sunt originale.

Acesta husa, ofera o protectie mai buna a telefonului, impotriva zgarieturilor, a loviturilor si a urmelor de praf si amprenta. Design-ul unic, de pe spatele huselor asigura ca utilizatorul, in acest caz sotia mea, va avea un telefon unic personalizat cu imagine care sa o reprezinte.

Stiind ca ii plac foarte mult cateii, din rasa pug, i-am cumparat husa Lemontti Silicon Art Pug Kiss, deoarece simpla imagine a acestor caini o bucura foarte mult.

Cea de-a doua husa de protectie este una mai simpla, insa la fel de frumosa.

Husa pentru Samsung Galaxy J6 Lemontti Silicon Art Hearts este simbolica pentru relatia noastra, deoarece este felul meu de a-i face o declaratie de dragoste, fara sa folosesc cuvinte.

Ambele huse au avut succes, iar sotia mea a fost foarte multumita de produsele de pe magazinul BrandGSM. Desi cadoul meu nu a fost cel mai costisitor, a fost cel mai apreciat, deoarece m-am gandit la siguranta telefonului ei.

Pe BrandGSM gasim cele mai bune oferte la accesorii de telefoane originale comercialziate la preturi foarte convenabile. De asemenea, am recoamndat mereu site-ul BrandGSM, deoarece magazinul lor este printre primele care aduc accesorii, atunci cand apare un telefon nou pe piata.

Recomand, cu incredere, produsele BrandGSM, deoarece sunt de calitate superioara!

Leave a Reply

Your email address will not be published.