Cabine-containere.ro mi-au furnizat sediul notariatului

Am un apartament situat într-o zona centrala, la etajul al șaptelea al unui bloc, dar nu doresc să amestec afacerea cu spațiul locativ. Sigur că am văzut cabinet stomatologic la etajul patru și trebuie să suni înainte, să vina să iți dea drumul la ușa, că altfel interfonul ar deranja nonstop toți locatarii. Am fost și la un birou de traduceri improvizat într-un dormitor, dar nu mi se pare deloc avantajos că lucrurile să fie amestecate în acest fel, adică persoanele pentru care lucrezi să iți invadeze spațiul care ar trebui să fie numai al tău și al celor dragi, în care ai încredere.
Mi-ar placea să lucrez de acasă, primind comenzi telefonic sau prin e-mail, de exemplu, dar să nu îmi transform casa în sala de așteptare.

Biroul notarial pentru care învățasem atât trebuia să îl deschid, dar nu în apartamentul familiei.
Nu îmi permiteam să cumpăr o vila sau să o închiriez, cu toate că trebuie să vă mărturisesc că îmi plac notariatele din clădirile cu stil.
Mi-am legalizat demult niste acte într-un notariat situate într-o vila boiereasca și am avut impresia că mă aflu la recepția unui hotel de lux.

Cu toate acestea nu poți să faci tot ce iți place, mai ales când deții un loc la mica distanta de casa ta, situat ultracentral, prin urmare acolo biroul de notariat ar fi plasat într-o zona intens circulata și afacerea mi-ar merge bine.
O clădire noua care să se înalte pe acest loc, m-ar fi costat o avere, plus că trebuia să aștept mult, până să o văd zugrăvita și mobilata, cu grupul sanitar în funcțiune și cu sistemul de încălzire pus la punct.

Am analizat multe birouri și magazine din zona, am discutat cu deținătorii lor și așa am fost convinsa că pe site-ul firmei https://www.cabine-containere.ro voi găsi clădirea de care am nevoie pentru deschiderea notariatului.
Un notariat trebuie să aibă un birou separat pentru secretara, o sala de așteptare spațioasă, biroul notarului, dar și un grup sanitar prevăzut cu wc și chiuveta și de ce nu și o încăpere destinata depozitarii/arhivarii documentelor, dar și o minibucatarie prevăzută cu o cafetiera, un minifrigider și un aragaz micuț.
Când se lucrează mult, se poate lua o pauza mica pentru o gustare, fiindcă munca intelectuala este la fel de extenuanta, cum este cea fizica.
În etapa consilierii, le-am prezentat specialiștilor de la Cabine-containere.ro lista mea de dorințe referitoare la dimeniunile și compartimentarea containerului și bine am făcut că i-am chemat la fata locului, să discutam împreună. Mi-au dat ideea să comand un container suficient de spațios, să pot închiria o parte din el pentru vânzarea ziarelor și revistelor, a răcoritoarelor și în care să fie și un automat de cafea.
Așa am combinat ideile și acum stau foarte bine din punct de vedere financiar.

Sunt mulțumită de faptul că birourile se întrețin ușor și pot face curățenie generala de cate ori doresc, fiindcă nu putrezește. Materialul este ușor și rezistent, biroul meu nu s-a clintit în timpul cutremurului recent de aproape 5 grade și țoață lumea este mulțumită pe deplin.
Am deja 4 luni de la deschiderea notariatului și mi-am scos banii demult pe container, de aceea recomand aceasta soluție tuturor celor care intenționează să își deșchidă o frizerie, un salon de manichiura, un fast-food, dar nu au clădire.
Să stai până reușești să ridici de la temelie un restaurant sau un birou înseamnă pierdere de timp și cheltuieli în plus. Containerele se pot amplasa în locul dorit fară autorizație, avize și aprobări și nu au nevoie de reparații sau întrețineri costisitoare.

Ce voi face când voi ieși la pensie cu acest cabinet de notariat?
Îl transform într-un atelier de pictura, fiindcă voi avea timp suficient să dau curs pasiunii de o viață. Când tablourile vor fi gata, în locul acela vă fi prima mea expoziție de pictura. Ideile se pot combina minunat, când ai un container pe care poți să te bazezi, când l-ai mobilat cu gust și ai în el același confort pe care îl găsești și într-un hotel de patru stele.
Daca aș fi din nou la început sau aș deschide 10 cabinete de notariat, aș colabora fară să stau pe gânduri cu specialiștii de la Cabine-containere.ro, fiindcă sunt prompți în onorarea comenzilor și receptivi la dorințele clienților.
Containerul amplasat într-un loc sigur este casa aceea de rezerva pe care ar trebui să o aibă țoață lumea, în cazul în care în bloc se produce o explozie și timp de 3-4 zile toți sunt evacuați din imobil.
Containerul are autonomie fiindcă vine cu toate instalațiile gata, este mobil și nu are nevoie de altceva decât de racord la rețea.
Îmi plac casele care pot fi mutate, recompartimentate și așa vor părea mereu altele. Caracterul versatil face că utilitatea lor să fie maxima, fiindcă poate servi și că locuință, dar și că sediu social al unei firme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *