Bucuria prostănacului, traficul pe Facebook

Deci e clar. Prostănacul îşi face partid. Pe Facebook:

Am un trafic pe Facebook şi pe conturile mele cum nu am avut niciodată. (Am vorbit – n.r.) cu foarte multă lume din afara politicii, ceea ce este o veste foarte, foarte bună – lume care vine să-şi ofere nu servicii, ci pur şi simplu simpatia şi competenţele. Eu cred că este un început de emulaţie pe de o parte a zonei nemulţumite din PSD, dar şi din PNL.”

Uitându-mă din ce în ce mai mult la Geoană şi la apariţiile sale publice, stau şi mă întreb, oare omul ăsta chiar era o alternativă fiabilă la Băsescu?

geoana

8 thoughts on “Bucuria prostănacului, traficul pe Facebook”

  1. Tot respectul pentru dnul Mircea Geoana fost ambasador de succes in SUA.
    Nu este de cinste pentru cel care i-a atribuit epitetul”prostanac” si cu atat mai mult pentru cei care au preluat si perpetuat eticheta .

  2. Raspunsul este unul singur:NU;nu era o alternativa viabila la betzivan.Iar aceste lucruri le spune un fost votant de-al sau.Oare prostanacul nu constientizeaza ca se face de tot rasul prin aparitiile astea la TV!?Adica idiotul asta,care a umblat cu toate scursurile din PSD,care i-a tolerat pe toti baronii din partid acum mai are tupeul sa se prezinte drept vreun mare reformator!Deja aparitiile sale provoaca la multi oameni scarba si lehamite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *