București – bătăi la ceas de seară pentru maidanezi

Dacă nu ați fost atenți în ultimele zile, cu toate zbaterile unora, adevăratele priorități ale oamenilor nu sunt nici Băsescu, fratele lui, Bercea, Ponta sau economia. Nici scumpirile, nici acciza lui Ponta, nici taxa pe stâlp.

La ceas de seară, Bucureștiul devine scena unei bătălii în toată regula, o bătălie dusă de niște oameni cu prea mult timp liber sau care, nu se știe cum, au scăpat de la nebuni. Astfel, la sediul ASPA, în fiecare seară avem același scenariu: oamenii de acolo pleacă să adune maidanezii de pe stradă, să nu mai ajungem la situația de a mai muri cineva. În fața mașinilor se postează un grup compact de frigide și câțiva disperați, care încearcă să le blocheze ieșirea.

Și încep țipetele, urletele și toate cele din scenariu. Vin jandarmii, vine și poliția. Iar de ieri au venit și cei care vor să fie câinii luați de pe stradă. Și uite așa, într-o țară care oricum există degeaba pe planeta asta, niște oameni care respiră degeaba se bat seară de seară pe niște corcituri.

Să nu iubești România?

maidanezi

4 thoughts on “București – bătăi la ceas de seară pentru maidanezi”

  1. Să îi ia pe toți, iar cei care se opun să îi adopte, iar dacă sunt prinși afară pe stradă direct eutanasiați!!!

    Să se spele cu ei pe cap!

  2. In tararile civilizate maidanezii se eutanasiaza mult mai repede , doar in romania au 14 zile plus zilele nelucratoare ! Sa ii eutanasieze ca sunt satul nu mai pot imi ajunge 6 ani de chin , si sa duca la castrat dementii astia fatici care militeaza pentru prostie .

    1. @eutanasiati din ce au prezentat astia de la ASPA, 16.000 de maidanezi au fost eutanasiati din septembrie 2013 pana in august 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.