Bucurati-va de soare si de aer curat!

fog-1923403_640

A venit primavara, iar gradinile vor inflori pe rand. In curand livezile se vor gati de sarbatoare, pasarile dau concerte gratuite in fiecare zi.

Natura este un miracol, prin  aerul respirat se poate face gratuit o cura de parfumuri. Nu ar fi minunat sa nu mai mancati in bucatarie sau sufragerie, ci sa luati masa in mijlocul acestor frumuseti?

Pe internet gasiti idei amenajare gradina  care va vor folosi sa aduceti parcul acasa si sa  va construiti cu munca si priceperea voastra o adevarata gradina imperiala, oaza de bucurie a familiei. Aici puteti citi o carte in balansoir sau pavilion, sa va beti cafeaua impreuna cu cei dragi, sa va jucati cu cei mici, sa aveti o clipa de liniste bucurandu-va de soare, de aer curat, de aromele feerice si de cantecul pasarilor.

d96ec35b26104bba9506dd4423ab745c-399x600

Sunt ideale gradinile din spatele curtii ca sa fiti feriti de ochii trecatorilor si la fel de util este sa le compartimentati judicios in:

-zona unde se poate prepara mancaruri usoare: gratar, scrijelute de cartofi, porumb copt, legume la gratar si unde se poate manca (mese, scaune, bancute modern sau rustice)

-spatiu destinat odihnei. Am vazut si paturi puse in pavilion, iar posesorii los mi-au spus ca in afara de somnul de dupa-amiaza uneori dorm si noaptea aici

-locul de joaca pentru copii

-gradina cu legume

-miniparcuri tematice cu personaje din povesti

Ca sa folositi razele soarelui la maximum instalati si panouri solare  ca sa economisiti energia, sa va dovediti grija fata de mediu si cheltuielile sa fie mai mici.

Am vazut si piscine care functioneaza cu ajutorul panourilor solare si aceasta idee mi s-a parut deosebit de ingenioasa.

solar-panels-1477987_640

In comert exista mai multe tipuri de panouri solare, de aceea inainte de a va decide ce tip sa utilizati in godpodaria dumneavoastra este bine sa va informati despre fiecare in parte sa stiti care va acoperi cel mai bine nevoile locuintei de energie.

Distribuitorii ofera in mod gratuit consiliere asigurand si transportul panourilor la domiciliul clientului.

Deosebit de eficiente sunt panourile solare care sunt functionale numai de la lumina solara, deci si in zilele noroase si mai racoroase.

Exista panouri care se monteaza pe cladire, dar si altele care se pot amplasa jos. Unele au rezistenta garantata antigrindina.

In concluzie, adevaratul gospodar se muta vara in gradina mentinand astfel  curatenia din casa si rezervandu-si momente pline de caldura solara, aer curat si zgomote plauate din natura si pune soarele sa-i incalzeasca apa din locuinte si sa-i furnizeze energia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p