Bucurați-vă de soare și de aer curat!

A venit primăvara, iar grădinile vor înflori pe rând. În curând livezile se vor găti de sarbatoare, păsările dau concerte gratuite în fiecare zi.

Natura este un miracol, prin  aerul respirat se poate face gratuit o cură de parfumuri. Nu ar fi minunat să nu mai mancați în bucătărie sau sufragerie, ci să luați masa în mijlocul acestor frumuseți?

Pe internet găsiți idei amenajare gradina  care vă vor folosi să aduceți parcul acasă și să  vă construiți cu munca și priceperea voastră o adevarată gradină imperiala, oaza de bucurie a familiei. Aici puteți citi o carte în balansoir sau pavilion, să vă beți cafeaua împreună cu cei dragi, să vă jucați cu cei mici, să aveți o clipă de liniște bucurându-vă de soare, de aer curat, de aromele feerice și de cântecul pasarilor.

d96ec35b26104bba9506dd4423ab745c-399x600

Sunt ideale grădinile din spatele curții ca să fiți feriți de ochii trecătorilor si la fel de util este să le compartimentați judicios în:

-zona unde se poate prepară mancăruri ușoare: grătar, scrijeluțe de cartofi, porumb copt, legume la grătar și unde se poate mânca (mese, scaune, bancuțe moderne sau rustice)

-spațiu destinat odihnei. Am văzut și paturi puse în pavilion, iar posesorii lor mi-au spus că în afară de somnul de după-amiază uneori dorm și noaptea aici

-locul de joacă pentru copii

-grădina cu legume

-miniparcuri tematice cu personaje din povești

Ca să folosiți razele soarelui la maximum instalați și panouri solare  ca să economisiți energia, să vă dovediți grija față de mediu și cheltuielile să fie mai mici.

Am văzut și piscine care functionează cu ajutorul panourilor solare și această idee mi s-a părut deosebit de ingenioasă.

solar-panels-1477987_640

În comerț există mai multe tipuri de panouri solare, de aceea înainte de a vă decide ce tip să utilizați în godpodăria dumneavoastră este bine să vă informați despre fiecare în parte să știți care va acoperi cel mai bine nevoile locuinței de energie.

Distribuitorii oferă în mod gratuit consiliere asigurând și transportul panourilor la domiciliul clientului.

Deosebit de eficiente sunt panourile solare care sunt funcționale numai de la lumina solară, deci și în zilele noroase și mai răcoroase.

Există panouri care se montează pe cladire, dar și altele care se pot amplasa jos. Unele au rezistența garantată antigrindină.

În concluzie, adevăratul gospodar se mută vara în gradină menținând astfel  curațenia din casa și rezervându-și momente pline de căldura solară, aer curat și zgomote preluate din natură și pune soarele să-i încalzească apa din locuințe și să-i furnizeze energia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *