Brânză mărţişor pentru curve – căci şi ele e doamne

Citind ştirea cu William Brânză care a oferit mărţişoare centuristelor, v-aţi gândit, sunt sigur, ca şi mine de altfel, că a fost un gest frumos faţă de Udrea, Roberta, Vass sau Pora.

Dar nu, răutăcioşi mici, nu despre acest curvuliţe e vorba.

Brânză le-a dat mărţişoare unor fete cu sufletul mare şi picioarele la fel de larg desfăcute, care ofer plăcere româneşti în Italia.

Oricum, după ce Udrea se pozează cu interlopi în Spania, după ce Brânză merge la prostituate cu mărţişoare, oare ce ne mai pregăteşte laboratorul mediatic la PDL?

branza

3 thoughts on “Brânză mărţişor pentru curve – căci şi ele e doamne”

  1. Iancule! Sa ne intelegem frate ” CURVA este una …PROSTITUATA….ALTCEVA frate . Sint doi termeni TOTAL DIFERITI . Cauta si-n DEX daca nu ma crezi.Cat despre William ….Branza..{.bai dar ce si-au batut parintii astuia joc de el : William ?! :o ogle: } ai uitat ca asta face campanie electorala in …diaspora pentru PDL? Iar in PDL sint si …curve si …{ mai ales asa ceva } prostituate! Sincer eu cred ca numarul celor din a doua ” categorie ” profesionala” este infinit mai mare decat …al ” curvelor ” PDL-iste!Baaaa cate curve si mai ales prostituate sint in politica….mai ales in politica…sa am de cate un E…pentru fiecare…asi putea sa achit datoria Greciei si sa le dau si in avans …sa aiba palicarii de cheltuiala …inca douazeci de ani de aici incolo!!! :satansmoking: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *