BREAKING: Vasile Blaga este noul preşedinte al PDL – Bye bye, Băse !

Aşa cum profeţia Papilor anunţă sfârşitul pentru Biserica creştină de vest odată cu venirea Papei Francisc, aşa şi Blaga este practic numele care va îngropa definitiv acest partid.

Eu le recomand să stingă definitiv lumina la Modrogan şi să se ducă să îl ia pe beţivul tiran de sub masa pe care şi-a ales-o chiar el. 

blaga Nuţi, umilită chiar şi cu beţivul venit să o susţină, se poate retrage liniştită să îşi crească cocoşelul.

9 thoughts on “BREAKING: Vasile Blaga este noul preşedinte al PDL – Bye bye, Băse !”

  1. Nu ma entuziasmeaza in mod deosebit faptul ca Vasile Blaga a castigat sefia PDL . Dupa umila mea parere Blaga trebuia cam de mult sa stea dupa gratii alaturi de Boc si altii asemenea lor , deoarece javrele sant mai periculoase si mai daunatoare decat dulaii .Singurul motiv de bucurie pe care-l am este ca Elena Udrea a luat ,m…..ie , nu ca n-ar fi obisnuita cu asta insa i-au tras-o si astia la congresul asta al lor , dupa ce a spart atatia gologani…. o omoara Cocos….nu cocosu !Se spanzura chioru’ de la Cotroceni mai ales ca TOATE sondajele al dadeau pe buldog pe locul doi , la mare diferenta si deci in postura de victima sigura , de pierzator .Acum sunt si eu curios ce va face Udroaica , oare-si va da demisia din PDL asa cum le suge….ra altora ?Dar si PDL-istii astia…nedisciplinati frate , cum se poate asa ceva …a venit si jigodia aia de Basescu la congresul lor de rahat si tot au avut incapatanarea de a le-o trage sus ,si lui si Udroaicei ! Doamne ajuta insa, am senzatia ca i se cam trage presu’ de sub picioare marinarului betiv , chior si vanzator de tara !

  2. Daca pleaca Base dau faliment antenele, ca raman fara obiectul muncii. Prin urmare astept sa vad planul secret, exact ca in filme. Nu poate fi asta sfarsitul!

  3. @Danyzus Parca n-asi crede ca vor da faliment ” antenele ” .Ai uitat ca Felix are niscai probleme in justitie ? Deci vor avea de munca…har Domnului , inca mult timp de aici inainte ! Basescu este doar bomboana de pe coliva Romaniei post “revolutionare ” !Parerea mea care …sper sa nu supere pe nimeni .

  4. Si rau ai facut Iancule : aveai ocazia sa vezi in direct ce inseamna mimetismul .Pentru mine a insemnat o revelatie si o repet : Iancule , ai avut dreptate cand al “injurai ” !!!Scuze ca te-am banuit pe nedrept .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *