BREAKING: Steaua este noua campioană a României, câştigând titlul 24 !

După egalul Petrolului la Severin , Steaua a devenit şi matematic campioana României la fotbal.

Titlul 24 este al nostru şi cel mai probabil, noii campioni îşi vor primii medaliile, etapa viitoare, pe 7 mai !

Felicitări băieţilor pentru cel mai frumos sezon de la Olăroiu încoace. Şi să sperăm că nu se apucă oierul să strice treaba…

steaua

8 thoughts on “BREAKING: Steaua este noua campioană a României, câştigând titlul 24 !”

 1. Iancule….esti nebun frate !!!!In prima zi de Paste…tu vorbesti despre fotbal si te entuziasmezi de ” succesele baietilor ” !!!!Adevarat “crestin” , haram sa-ti fie Iancule ! 8)

  1. @andrei avem toate sansele sa ajungem in liga, cu o conditie: sa nu se apuce oierul sa distruga tot ce am creat pana acum

 2. Iancule , fratele meu nu cred ca mai esti intr-ale tale cu capul ! Pai a ajuns STEAUA sa faca egal cu ….cu cine mai , cu Petrolul Ploiesti si tu dai pe dinafara de placere , si-ti faci calcule ? Dupa un egal cu …..Petrolul ??????????? Cine-i mai frate Petrolul ? Chiar asa a ajuns Steaua ? Ti-am mai spus eu si mai inainte : sant stelist mai vechi , cu cel putin treizci de ani mai vechi decat dumneata , asa incat am dreptul sa ma mir in loc sa ma strufoc de emotie precum matale frate Iancule !Am ajuns sa ne bucuram cand Steaua face un egal cu….Avantu’ Prabusirea ! 8)

  1. @marian despre ce vorbim aici? am castigat campionatul la pas, nu am pierdut niciun meci acasa, am facut egaluri in ultimele etape cu echipele care au jucat cel mai bine cu noi. In Europa am facut istorie cu Ajax si chiar si cu Chelsea. Criticam, dar cand avem dreptate. Acum nu ai.

 3. Ianculeeee in urma cu treizeci de ani Steaua ai batea pe aia de la Petrolul cu echipa de …. juniori !!!!!!!Asta am vrut sa spun , cat despre ” am facut istorie cu Ajax sau Chelsea ….8)

 4. Vezi postul tv de sport in direct Sport.ro online live gratis free pe net cu sopcas
  Toate meciurile de fotbal, tenis, baschet, hochei, rugby, handbal si volei le poti viziona aici.

  Tv Online, Scoruri Live, Meciuri HD, Sopcast Online,
  DigiSport HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *