BREAKING: România a oprit operaţiunea de invadare a Angliei !

Pentru cine a urmărita azi discursul lui Băsescu de la întâlnirea cu ambasadorii ţărilor UE, cred că nimic nu mai poate fi spus.

Omul este pierdut iremediabil:

– începe mulţumind pentru sms-urile primite de Crăciun, asta în condiţiile în care principala temă a agendei cancelariilor din lume este situaţia din Algeria.

– ia la mişto Anglia, asigurându-i ă românii nu plănuiesc invadarea Marii Britanii, căci în România este frumos.

– anunţă că Al Qaida este la graniţa cu România, în condiţiile în care probabil că aia numai de noi nu au griji acum. Dar dacă zice Băse ceva..poate îl şi ascultă.

Vorba lui Radu Tudor:

“Un adevărat lider politic, un om de stat, îşi încurajează cetăţenii, le dă acestora sentimentul de siguranţă de care au atâta nevoie, transmite prin comportamentul său zilnic o stare de calm şi de stăpânire de sine. Nu le bagă băţul prin gard, nu-i sperie cu lucruri vechi ce pot da emoţii noi. Ce bine ar fi fost dac aveam şi noi un astfel de preşedinte”

basescu-ghimpele7

7 thoughts on “BREAKING: România a oprit operaţiunea de invadare a Angliei !”

  1. Uitativa la el,Un om care tace face o impresie mai buna decat unul care vorbeste.”
    “Rasul este cel mai sigur examen al sufletului omenesc. Niciodata firea omului nu se dezvaluie mai deplin ca atunci cand rade. Uneori e foarte greu sa dibuiesti caracterul cate unui om, dar e de ajuns sa-l surprinzi o singura data razand sincer si brusc, si atunci caracterul lui iti apare ca lumina zilei.”

  2. ” Omu’ este pierdut iremediabil “! Pai orice roman de bun simt stie ca Al Qaeda ESTE DEJA …si in Romania ! De ce ne lasa inca in pace ? Motive har Domnului ,au . Poate de …. dragul lui Basescu !? Omar Haissam si ” prea cinstitul ” Assym ,ce crede cineva ca erau straini de activitatile Al Qaeda ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.