BREAKING: România, invadată de OZN-uri !

Halucinantă declaraţia lui Mircea Duşa, un om pe care eu chiar îl apreciez şi pe care îl consider unul din profesioniştii din guvernul Ponta:

“Să ştiţi că este foarte necesar să achiziţionăm avioanele pentru că aproape zilnic spaţiul aerian al ţării este forţat, probabil n-ar trebui să vă spun asta, de avioane care nu sunt identificate sau care nu au aprobare de survol şi în acel moment suntem nevoiţi să ridicăm în aer avioanele de vânătoare cu procedurile de somare pentru că acele avioane să iasă din spaţiul de survol al ţării”

Orice revenire asupra acestor vorbe este oricum tardivă şi inutilă. Nu cred că este nevoie să vă spun de tot miştoul care se face în online pe acest subiect.

oznuri

3 thoughts on “BREAKING: România, invadată de OZN-uri !”

 1. Iancule tipul a absolvit Stiintele Economice asa incat fiind in fruntea Ministerului Apararii fiind …de unde atata dovezi d e profesionalism ? Iar declaratia pe care a dat-o ….Cred ca se doreste urgentarea achizitionatii avioanelor F-16 …alea luate la mana a II-a din Portugalia , ori a avioanelor ori a …comisionului ce rezulta in urma acestei achizitii ! Ca fapt divers : rusii { sa nu crezi ca ma omor de dragul lor Doamne fereste ! } ar fi vandut infinit mai ieftin si mai avantajos pentru Statul Roman avioane fabricate IERI ! 8)

 2. Asora le zboara OZN-urile prin cap! Cat de responsabil poate fi un ministru sa faca asemenea declaratie.
  AMATORI!

 3. @ Marian

  Mana a IIIa, ca la mana a IIa erau parfum :D Ca sa nu mai zic ca mig-urile noi cam ingroapa F-urile vechi. Acum trebuie sa mai modificam si aeroporturile ca de… F-urile nu pot decola/ateriza decat pe piste cu pampers parfumate.

  @ frone

  Parca nu a zis ozn-uri si o declaratie interpretabila nu cred ca se compara ca gravitate cu aia a lui base care a zis ca am actionat fara autorizatie pe teritoriul altei tari. Nu te-am auzind vocalizand atunci…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *