BREAKING: Întreaga lume este la picioarele Quickmobile !!

Toată presa din lume a asistat astăzi la un eveniment unic. Franţa, Germania şi SUA, prin reprezentanţii ei cei mai importanţi, Merkel, Sarkozy şi Obama au ieşit cu declaraţii publice uluitoare. Le redau aici, integral:

Obama: “Ziua de astăzi este importantă pentru America nu pentru că am evitat intrarea în incapacitate de plată, ci pentru că de azi toţi americanii pot să îşi cumpere laptopuri ieftine dar bune, direct de pe site-ul quickmobile.ro

barack-obama_quickmobile

Merkel: “Grecii ne mănâncă aproape tot bugetul Uniunii, dar eu vă asigur, noi, germanii, din puţinii bani care ne mai rămân pe criza asta, vom cumpăra numai promoţiile de la Quickmobile.”

angela-merkel_quickmobile

Sarkozy: “Ai dracu români, nu scap nicăieri de voi. Dar nu e bai. De data asta, Franţa, eu şi nevastă-mea vă mulţumim. Datorită Quickmobile, am descoperit cele mai meseriaşe gadgeturi, la preţuri unice.”

nicolas-sarkozy_31_quickmobile

Toţi cei trei lideri de temut ai lumii au apărut la conferinţele de presă cu un banner pe care scria: “Da, EU am cumparat de la Quickmobile

Cu toţii aşteptăm acum reacţia lui Băsescu, cunoscute fiind animozitaţile sale cu Sarkozy şi Merkel. Va fi el oare patriot?

PS: Acest articol face parte din campania Quickmobile, derulata de Blogal Initiative.

5 thoughts on “BREAKING: Întreaga lume este la picioarele Quickmobile !!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *