Breaking news-ul zilei: se naşte bebeluşul regal !

Da ! Săriţi cu toţii în sus de fericire ! La ora 8, ora României, cînd Hayssam încă nu începuse să dea declaraţii procurorilor, când Băselu încă încerca să îşi revină după weekend scăldat de alcool şi băi populare, e bine, la ora 8, ecranul televiziunilor s-a îngălbenit, probabil în acelaşi ritm cu fazele intrării prinţesei Kate în travaliu.

Astăzi este ziua cea mare, ziua când se naşte bebeluşul regal. Ne bucurăm noi, poate chiar mai mult decât o fac britanicii. Ne gândim cu lacrimi în ochi la momentul în care nepoţelul va creşte mare şi Charles îl va aduce în vizită prin Transilvania, care, până atunci, va fi sigur toată a lui.

Aşteptăm cu nerăbdare talk şourile de succes de la OTV 2, cu moarta, pardon, moaşa comunală, Paula Iacob, eventual cu Vadim şi aşteptăm cu emoţie şi o declaraţie a războinicului celulelor, eventual şi o cerere de graţiere trimisă Reginei, că tot e bucurie în lume.

Acum, serios, dincolo de faptul că peste vreo 70 de ani, dacă va apuca, va ajunge şi el să conteze la tronul Regatului Unit, ăsta mic de se naşte acum, nu e tot un mic urlător, poop maker şi mai ales distrugător a tot ce întâlneşte prin cale? :)) ))

printesakate

4 thoughts on “Breaking news-ul zilei: se naşte bebeluşul regal !”

  1. Ntz ntz ntz…. Daca zicea vreun brit asa de un vlastar al casei regale, te oripilai tot :)) )) Nu pot sa zic ca nu sunt de acord cu tine, cu mentiunea ca mie mi se rupe si de margareta, ana, vasilica, mihaitza, etc :D

    Scrie si tu Romania, nu Rominia… ca-mi zgarie retina ;)

  2. @ Ionut

    Stiu. Ti-am atras atentia, nu te-am tras de urechi. :) Dpdv-ul meu poti sa editezi comentariul.

  3. Bine mai Iancule…ma asteptam ca azi cel putin sa …ti un parastas ceva un Te Deumm ca … azi este ziua de nastere a sefului mataluta IPS sau IPF Daniel 8) ! Nu se supara popa Stoica ca nu te incadrezi in …”dogme ” ? 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.