BREAKING NEWS: Antena 3 urmărită penal !

Băsescu şi camarila lui de procurori idioţi au început ultima lui mare bătălie: închiderea Antena 3 şi distrugerea ultimei, de fapt singurei baricade rămasă în picioare în lupta contra lui Băsescu.

Nu mai stau să comentez reacţiile din spaţiul media legat de aceste abuzuri la care este supusă o instituţie media. Nu comentez lipsa de solidaritate, este evidentă la toate nivelele societăţii noastre. Momentele astea de juisare ale posturilor băsiste era de aşteptat, este un moment scurt de satisfacţie pentru nişte mizerii.

Dar sunt extrem de curios care va fi reacţia publică faţă de aceste lucruri. Antena 3 este, de ceva vreme, un post de ştiri care se bate la nivel de audienţe nu cu celelalte posturi de ştiri, pe care le surclasează mereu, ci cu cele mai importante posturi generaliste. Asta înseamnă că milioane de oameni urmăresc acest post, participă la acţiunile iniţiate de Antenă şi în acelaşi timp se solidarizează ori de câte ori este nevoie cu acţiunile Antenei 3.

Am mai întrebat aici pe blog dacă lumea ar ieşi în stradă în cazul în care Gâdea and Company ar ajunge să fie supuşi unor abuzuri. Nu mă aşteptam să pot primi răspunsul atât de curând. Ţineţi aproape, vara 2013 se anunţă mai palpitantă decât cea din 2012.

antena3

8 thoughts on “BREAKING NEWS: Antena 3 urmărită penal !”

 1. Jeane, audientele nu te fac mai presus de lege. Cat timp tu vii, ameninti si santajezi, esti prins in fapt, inregistrat, nu vad ce legatura are cu Basescu sau vendetta cuiva in ecuatia asta! Hai sa ne trezim nitel! :D

 2. S-a depăşit orice limită în ceea ce priveşte abuzul băsist !
  În ce ţară cu adevărat democrată i se pune botniţă presei libere ?
  Da, palpitante vremuri, aberante şi dureroase…

 3. CA sa-ti raspund la intrebare : nu nu voi iesii in strada sa protestez fata de ce se intampla alora de la antene !!!! Sa iasa in strada TOTI PARLAMENTARII USL , si-n special GUVERNUL ROMANIEI deoarece astora le–au facut facut campanie antenele nu mie sau tie !!! Asta nu inseamna insa ca sint de acord cu ceea ce li se intampla …este o incalcare flagranta a democratiei , sau cel putin a acelei democratii mult trambitata de UE ! In aceasta seara trebuia sa iasa pe sticla si…mama lui Ponta { Antonescu …oricum nu mai conteaza in ecuatie !} sa-i ia la injuraturi pe aia d e la DNA sau Parchet …chiar nu conteaza insa…sa-i injure macar ! Iancule Maria Ta …te-asi intreba frate draga …care-i chestia cu …” sfintitul masinilor ” ? Exista asa ceva , astfel de slujbe bisericesti in dogmele crestine ? Multumiri anticipate pentru raspunsul sincer pe care-l …preconizez ! 8)

  1. @marian prima data cand a fost mentionata, doar sub forma de rugaciune insa, sfintirea masinii, a fost in Molitfelnicul din 2006. In cel de acum este o sfestanie mai cuprinzatoare. Ca sa iti raspund dogmatic:) , Biserica vine in sprijinul nevoilor si dorintelor celor ce fac parte din ea. De-a lungul timpului, oamenii au vrut mereu sa aiba binecuvantarea lui Dumnezeu, pornind de la semintele ce se pun pe camp spre rodire, pana la casa si la cei din casa. Cu timpul, mai ales in ultimii ani, oamenii au cerut sa se sfinteasca si mijloacele lor de transport, fie ca vorbim de animale, carute, biciclete sau, iata, masini. Cercetand Pravila Sfintilor Parinti si Cartile Sfinte au fost gasite acele rugaciuni potrivite pentru a se ajunge la aceasta slujba de sfintire a masinilor

 4. @ Ionut

  Sa inteleg ca o sa apara in mercurial si pozitia “sfintire penis”? Nu de alta, dar cerere exista si, dupa cum ai spus, biserica vine in sprijinul nevoilor si dorintelor. :D

  Nu mai cauta scuze javrelor. Limiteaza-te la credinta fara cacatul de institutie si moturile ei abjecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *