Breaking news Antena 3 – Crin doarme !

Deși ieri a fost zi de mare sărbătoare pe moșia lui Gâdea, în condițiile în care unul din cei mai periculoși angajați ai lor a schimbat prefixul, vorbim aici despre Mircea Badea, nu avea cum să nu fie pe lista lor de subiecte ruperea USL. Și cât de vinovat este în această situație Crin Antonescu.

Și așa, de dimineață până seara, dă-i și luptă cu acest instigator, cu acest om care ”pune interesele personale mai presus de interesele marelui proiect politic USL”. Ca și când USL ăsta ar fi apărut din senin, nu ar fi fost cu adevărat un proiect inițiat, susținut și crescut și de Crin Antonescu. Un proiect politic cu niște costuri extrem de mari, politic vorbind, pentru PNL.

Și dacă până acum eram obișnuit cu retorica susținătorilor lui Băsescu la adresa lui Crin, iată cum ea prinde din ce în ce mai bine și printre realizatorii Antena 3. Cu vârf de lance în persoana, unică și specială, foarte țipătoare, pe numele ei, Dana Grecu. Care ieri, în plin avânt, scoate un porumbel pe gură: ”Se aude prin târg că domnul Antonescu doarme mult”.

crin_antonescu_ceas_desteptator

Bravooo…țipete și urlete de fericire la Grivco S-a descoperit, iată, apa caldă ! Deci Crin Antonescu doarme. Ce chestie, ca un om, în anumite momente ale unei vieți să mai și doarmă. Probabil că motanul Felix nu închide ochii niciodată. Sau nu o să îi mai închidă, când va schimba așternuturile fine de acasă sau de prin hoteluri, oferite de cei de la www.lenjerii-hotel.ro, cu un pat nu tocmai confortabil, de la Rahova, cel mai probabil. Iar disperarea e mare, atât pentru familia Motanului Felix, cât și pentru mulți din cei ce și-au făcut loc pe lângă el.

Revenind, de câțiva ani de zile, oricât de mult s-ar chinui unii să găsească niște hibe în viața lui Antonescu, nu prea au succes. Și așa rămân cu toții doar la una singură: aceea că ar dormi, că e leneș. Niște acuze cu adevărat penibile, dacă stăm să ne gândim că acest om are un copil de care multă vreme a avut grijă singur. Iar eu voi prefera oricând un om politic de factura lui Antonescu, care poate să doarmă oricât de mult vrea, dacă atunci când am cu adevărat nevoie să mă simt reprezentat de el, nu mă va dezamăgi.

La fel cum nu o va face nici azi, când, poate mai devreme decât e cazul, dar cu un curaj pe care nu îl întâlnești la mulți oameni politici, alege să plece de la putere și să intre în opoziție, pentru că principiile și demnitatea partidului pe care îl conduce sunt călcate în picioare tocmai de partenerul de alianță.

PS: Sursă foto: aici

5 thoughts on “Breaking news Antena 3 – Crin doarme !”

 1. poat ne spui si noua care au fost costurile PNL-ului prin formarea USL-ului? Dupa cate vad eu, au mai multe posturi de deputati si de senatori decat au avut ei vreodata. Lumea i-a votat masiv pentru ca a fost un vot contra PDL-ului si, bine-nteles, impotriva lui Basescu. Asta a stat la baza proiectului USL. Asa ca, fi concret. Lumineaza-ma. M-am saturat de jumatati de masura. Asadar, astept: CARE AU FOST COSTURILE PNL-ULUI PRIN INFIINTAREA ACESTUI USL?
  Si sper ca realizezi care vor fi costurile PNL-ului prin iesirea de la guvernare acum, cand romanii aveau sperante ca lucrurile si situatiile pentru ei vor evolua in bine. Antonescu a lovit in romani si asta va avea grave urmari pentru PNL. Tare imi este ca nu vor mai intra in parlamentul european. Crede-ma. Asta spune STRADA, adica romanii care mai merg la vot, atat cat vor mai merge. veti avea suprize negative.

  1. @marius costurile PNL au fost: pierderea multor voturi in bazinul propriu electoral, ale unor oameni care nu au conceput niciodata o alianta cu dusmanul de moarte si care nu au iertat asta. Ca sa nu mai spunem de costurile de imagine determinate de alaturarea cu psd in niste decizii mai mult decat controversate: codul penal, amnistia.

 2. @florentin ramane sa vedem la finalul anului

  ce sa vedem ?
  tu si acum mai ai sperante/vise, ca devine Crin presedinte?
  serios?

  daca naivitatea ta e atat de infinita, descrie-mi si un scenariu care o sa faca asta posibila castigarea alegerilor.

  o sa veniti in genunchi la Basescu, sa va ajute sa treceti de 15% ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *