BREAKING: Elena Udrea a suferit o extirpare de Cocoş(el)

Comunicatul oficial sună aşa:

“După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului.

Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi.

Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.”

De doi bani este momentul ales, până şi divorţul a ales să şi-l facă public încât să scoată din prim plan subiectul vizitei lui Ponta la Merkel.

PS: Din surse absolut nesigure, Maria Băsescu tocmai îşi face bagajele în acest moment.

udreacocos

4 thoughts on “BREAKING: Elena Udrea a suferit o extirpare de Cocoş(el)”

  1. @ unim

    E angajat bor si-si dedica intreaga existenta prapasirii lui daniel. Tu esti o admiratoare a “doamnei” udrea? :D

  2. Cand o sa ai si tu nevasta o sa vezi cum sta treaba.E trist cand o casnicie esueaza insa nu e o drama. Asa ca lasa oamenii sa-si traiasca viata asa cum au decis si nu mai te baga in sufletul lor.

  3. @ frone

    De comentarii in stilul tau e plin netu’ pe la toate articolele cu udrea. Te-ai deconspirat aiurea si tarzior. Cand cineva e pesoana publica si-i place sa se dea pe sticla si pe net la nebunie, cand cu mopu, cand cu auto-admirari, ar trebui sa stie ca asta implica si vederea maroului si implicit comentarea… nu numai pozele artistice di centrul vechi. Lamurit, “admiratorule” ultragiat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *