Bravo, Radu Stroe !

A trebuit să treacă un an de zile de la evenimentele din ianuarie 2012, din Piaţa Universităţii şi a mai fost nevoie să vedem din nou nişte imagini cutremurătoare cu abuzurile comise atunci asupra manifestanţilor, pentru ca lucrurile să se mişte.

Astăzi, ministru Stroe a anunţat demiterea şefului Jandarmeriei Bucureşti, Eugen Meran. Tot el a anunţat că vor fi în cel mai scurt timp cei care au fost filmaţi când loveau cu bestialitate protestatarii.

Pentru aceste acţiuni ferme, eu unul mă înclin în faţa ministrului Stroe.

PS: Propaganda băsistă, tristă şi pe alocuri retardată, anunţă că duminică lumea se strânge la Universitate ca să înceapă protestele împotriva Guvernului Ponta şi a USL. Nimic mai fals !

Duminică vor avea loc întâlniri în Piaţa Universităţii pentru a ne aminti de cum au fost zilele acelea atât de frumoase din ianuarie 2012.

Şi am eu o mică certitudine că principala scandare a zilei va fi tot: “Jos Băsescu !”

w560xh316_Radu_Stroe

10 thoughts on “Bravo, Radu Stroe !”

  1. Atunci cand ceilalti apostoli erau entuziasmat datorita faptului ca Iisus li se aratase s-a gasit unul mai mai sceptic asi spune eu ce a declarat ritos : ” pana nu-l voi vedea si eu , pana nu-i voi atinge ranile….nu voi crede ” Tipul cum cred ca te-ai prins deja se numea Toma si pe chestia asta a fost poreclit … Necredinciosul .Asi fi tentat sa-l “aplaud” si eu pe Radu Stroe asa ca mataluta Iancule { chiar daca stiu ca ” nu se face primavara doar c-o floare ” } insa , la ora asta numele meu este Toma Necredinciosul ! Cu privire la ” revederea” de duminica…..Anul trecut am inplinit cel de-al 59-lea an de viata acolo in Piata Universitatii si cred ca mi-au ajuns cu varf si indesat ” cadourile ” primite de la jandarmi. Anul asta al voi petrece linistit acasa cu familia mea , asa cum era normal si anul trecut .Pe masura ce inaintez in varsta…devin parca ceva mai ….intelept si mai sceptic cu privire la viitorul cert ce ma asteapta .Oricum anul asta veti avea noroc : 13 nu cade vinerea asa ca mai acum un an .Bafta !

  2. Bravo pentru ce anume? Ca a trebuit sa fie tras de maneca? Ca a “eliberat” un post pentru unul de-al lor? Ca din aprilie pana acum ala a fost in continuare in functie? Ca site-ul de cultura nu conteaza ca a fost urcat in duba cu japca intr-o tara libera? Ca unul a ramas fara telefon pentru ca asa a vrut pulanul unui jandarm? Ca si-au luat-o documentat foarte multi si doar unul a fost ales ca exemplu? Ca….?

    C’mon… E frectie si vrajeala. Nu-mi spune ca pui botul cu entuziasm…

    1. @Nevermind bravo pentru faptul ca reactioneaza atunci cand este tras de maneca. Gandeste-te ca 1 an de zile au stat lucrurile nemiscate, desi de jumatate de an aveam ministru USL acolo. Omul a preluat postul la finalul lui Decembrie si iata, acum, a facut un gest de normalitate

  3. Vreau sa-i vad beliti pe aia care dadeau neprovocati, pe aia care au saltat lume gratuit, pe aia care i-au spart telefonul aluia de pe youtube, pe aia care…
    Dupa aia o sa zic si eu bravo. Pana atunci… e doar vrajeala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *