BOR o ascunde pe Elodia !

Pentru că în ultima perioadă atacurile la adresa BOR s-au înteţit, nu pot să nu mă mir că televiziunile de tip OTV nu au titrat precum am scris eu mai sus.

Ştirea, pe scurt, spune aşa: “Procurorii au admis cererea lui Cioacă şi au anunţat că toate mânăstirile din ţară vor fi luate la puricat, pentru a vedea dacă într-adevăr Elodia Ghinescu se ascunde acolo”

Vă daţi seama ce disperare e pe domnul Dan, i-au închis haznaua TV tocmai acum, când putea să mai facă cel puţin 100 de episoade cu Cioacă şi Elodia.

PS:Şi o poză genială cu domnu Dan

otv Sursă foto: aici.

9 thoughts on “BOR o ascunde pe Elodia !”

  1. @nevermind o sa caut sa aprofundez si eu subiectul si vin cu un post. La prima citire, mi se pare o eroare a Mitropoliei Moldovei.

 1. @Ionut

  Eroare pe dracu’. Nu-mi spune ca nu stiai ca bor vrea monopol si pe cimitire, pe langa lumanari si vin. Cauta pe net. Dap, exact, pe javrele astea le aperi.

  Mi se pare trist ca tocmai voi, ca practicanti, nu le sariti la beregata. Inghititi cum vi se da si le mai luati si apararea. bor nu inseama religie, inseamna afacere murdara.

  Hai sa-ti mai dau ceva:

  http://www.pesurse.ro/#!/2013/01/23/dna-ancheteaz-deturnrile-fondurilor-europene-de-la.html

  Mai tii minte cand laudai bor ca vaaaaiiii, ce de banuti a “dat” pentru fapte bune? Ia cu “sursa de finantare”. Cred ca erau prinsi si banii astia in tabelul tau :D

  1. @nevermind situatia cu Paisie Lugojanul este cunoscuta si la nivelul de Sinod BOR. Se fac si acolo investigatii si este foarte probabil sa fie decazut din har. Despre situatia cu cimitirele private, vreau sa investighez un pic niste lucruri despre care am auzit si apoi sa le aduc aici.

 2. Poza este intr-adevar de exceptie ! Felicitari celui ce a avut ideea asta atat de traznita , insa atat de adevarata !

 3. @marian da, poza este super. CHiar spunea cieva ca exista riscul ca adevaratii fani ai OTV sa creada ca mesajul pozei e pe bune si sa doneze :)) ))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *