BOR dă dezlegare doar la 81 de zile de sex pe an

Din 365 de zile ale anului, un creştin ortodox practicant ar trebui să postească şi să se înfrâneze de la cărniţă 284 de zile (adunate din miercurile şi vinerile de peste an, zilele obligatorii de post, sărbatorile cu cruce roşie, duminicile şi respectiv cele 4 posturi de peste an).

Rămân astfel doar 81 de zile de plăceri păcătoase…:)) ))

O fi mult..o fi puţin?

no-sex-4801

13 thoughts on “BOR dă dezlegare doar la 81 de zile de sex pe an”

  1. Nu cred ca intelegi adancimea problemei :D Daca nu stiai, un adevarat crestin nu face dragoste nici sambata, pentru ca duminica se duce la biserica si nu ai voie sa faci dragoste cu 24 de ore inainte de mersul la biserica

    Si atunci cand mai facem copii?

  2. Era un banc, cu evreul care se plânge rabinului că deşi el şi soţia sunt bruneţi, copii sunt roşcaţi. După ce analizează “frecvenţa”, rabinul descoperind motivul exclamă: “vezi, prinde rugină!” :)

  3. Biserica Ortodoxa Romana …m-a castigat de partea lor!!De unde …sex? :whatever: :whatever: Poate…”Sex”…pistol’s !Cred ca nu va trece multa vreme si populatia asta imbatranita deja a Romaniei{ cred ca in proportie de cel putin 40%} va trece in randul sfintilor prin ascultare la poruncile BOR Nu vor mai face sex ci… :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *