Boc ne-a facut de "Pula" (moneda nationala a statului Botswana)

Dintotdeauna, in vocabularul acestui minunat popor au fost inradacinate expresii neaose, cu trimitere la anumite organe genitale…care sa exprime stari triste, de fericire sau de ce nu…pur si simplu sa umple un text…

Tot de mici radem cu nesat la cand ne aducem aminte de un sat din Serbia sau de moneda nationala a statului Botswana…ei oameni buni, e timpul sa ne oprim din ras.

Multumita guvernului Boc si presedintelui Basescu, dar si ministresei Udrea, intre noi fie vorba – mare amatoare de moneda nationala din Botswana – Romania se afla in acest moment la egalitate cu tari precum Turcia, Malaezia, Botswana sau Argentina, in ceea ce priveste puterea de cumparare a cetatenilor ei. Astfel, suntem pe locul 80, cu 13.380 dolari pe cap de locuitor…asta conform celui mai recent raport al Bancii Mondiale.

Nici nu stiu daca mai e de ras sau de plans….

9 thoughts on “Boc ne-a facut de "Pula" (moneda nationala a statului Botswana)”

 1. Foarte tare..nu stiam ca Pula e si o moneda a unei tari, stiam doar ca e o localitate prin Albania, parca. In ceea ce priveste postul, e enervant, e suparator, e nesimtit de rau sa stii ca Malaezia e pe acelasi loc cu Romania.
  In rest ca o gluma cum o fi in Botswana cand copii baga in gura banii? Cred ca zic mamele “nu mai baga pula aia in gura, ca are microbi:P :))

 2. GARANTEZ SCURTAREA MANDATULUI PRESEDINTELUI BASESCU !

  PRESEDINTELE ROMANIEI BASESCU IN MIJLOCUL UNUI SCANDAL POLITIC SI MEDIATIC FARA PRECEDENT !  
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.  
  BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE TERORISTA !  
  In jurul anilor 1998 atentia lui Sadam se indreapta spre Romania. O delegatie militara insotita de zeci de agenti secreti soseste la Bucuresti prezentand o uriasa lista de echipament militar. Din acest moment toate intreprinderile militare devin furnizoare de arme si tehnologie de varf. Se poate spune fara exagerare ca intreaga tehnologie creiata sub Ceausecu a fost transferata in intrgime catre Sadam.” Delegatia militara care sa deplasat la Bucuresti a fost condusa de Brigadier General Naim Bakr Ali seful programului de rachete Scud.
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SUNT DE NEGASIT
  SUA si Marea Britanie, au atacat Irakul si au eliminat regimul lui Saddam.Imediat dupa victoria fulgeratoare a coalitiei, peste o mie de experti americani inarmati cu detectoare moderne au intrat in Irak si au scormonit fara restrictii teritoriul tarii in cautare de arme de distrugere in masa. Au cercetat neobosit toate locurile vechi si noi considerate suspecte. Au interogat militarii,savantii si tehnicienii irakieni. Negasind armele, s-au intors acasa.
  MARII SPECIALISTI CIA AU FOST DIN NOU PACALITI. DACA CITEAU MANUALELE KGB AR FI PUTUT SA DEA DE PROCEDURA STANDARD DE ACOPERIREA URMELOR. IN ROMANIA OPERATIUNEA AVEA NUMELE COD ” SARINDAR , INSEMNAND “IESIRE DE SERVICIU ”
  Timp de doi ani am rasfoit mii de documente pana am dat de adevar. Este un raport detailat trimis cu cateva saptamani inainte de invazie lui Saddam.
  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA SI MIJLOACELE DE TRANSPORT AU FOST
  ASCUNSE LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA 27 DE DEPOZITE
  MILITARE. INTREAGA ACTIUNE A FOST CORDONATA DE TRAIAN BASESCU
  MINISTRUL TRANSPORTURILOR IN PERIOADA RESPECTIVA.

  Robert Horvath DEVA Special pentru Nipon Press
  Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/
  CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
  IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . ” Daca ai trecut prin casa mortii ” -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un ” special “.de 45 minute pe aceasta tema. )
  NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ………… ETC

 3. Pe HBO este un serial filmat in Botswana(bine, nu stiam eu ca e in Botswana, dar mi-am dat seama pe ce continent e filmat). Ma uitam la el de obicei fara sonor si citeam doar subtitrarea. Ma tot miram eu de ce traducerea in romana era ceva de genul 50 P. Ma gandeam „ma ce naiba?” Nu ma lamuream deloc. Pana intr-o zi cand am putut sa urmaresc filmul cu sonor si am auzit 50 Pula. Atunci m-am lamurit si eu, de ce nu era tradus.

 4. Cuvantu` asta PULA inseamna “ploaie” in limba din Botswana… iar ploaia este ceva foarte rar si pretios in tara lor.

 5. sa dea draki PuLA este un soi de moneda nationala deki in concluzie dala cineva imi sune imi bag pula in mata imi spune ca a bagat banii in mama :cuss: dar de acum incolo o sa zic la toata lumea imi bag organul genital in gura matii :satansmoking: nu mai spun imi bag moneda in mata

 6. :satansmoking: … sau un cuvant de “legatura” mai poate fi folosit, la unii care nu-si gasesc cuvintele … ex: primari, guvernanti, parlamentari, etc…care apica tutul asa :turtle:
  Felicitari pentru articol !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.