Blogul tău – cartea ta de vizită

Nu de puţine ori am auzit oameni care mi-au spus că trebuie să am grijă cu ceea ce scriu pe blog, pentru că până la urmă, totul rămâne scris acolo şi uneori nu e bine. Că să nu mă mai grăbesc să scriu la cald, ci să analizez lucrurile, să las să treacă un pic de timp şi apoi să îmi aştern gândurile aici.

Tuturor le-am răspuns la fel: blogul este atât o carte de vizită pentru mine, cât şi o reprezentare a ceea ce sunt eu ca persoană: uneori impulsiv, alteori virulent, pun pasiune în lucrurile pe care le fac şi în acelaşi timp rămân fidel propriilor mele principii.

De aceea, niciodată, niciun articol scris aici nu a fost şters, chiar dacă poate, între timp, lucrurile s-au schimbat. Pentru fiecare articol mi-am asumat responsabilitatea, şi când am avut dreptate şi atunci când, poate, am greşit :)

La fel stau lucrurile şi în ceea ce priveşte designul blogului tău. Se spune că haina îl face pe om. La fel şi blogul îl reprezintă pe cel care scrie pe el. Un blog aerisit, un blog nu foarte încărcat, categorisit ok şi fără milioane de taguri se face plăcut cititorului şi va reuşi, mai devreme sau mai târziu să se aşeze în reader.

Pentru asta ai nevoie de oameni care să se priceapă la realizarea de site-uri, de bloguri, pentru că, deşi noi ne considerăm, fără drept de tăgadă, experţi la orice, lucrurile nu stau chiar aşa.

Crearea unui site de prezentare, a unui blog, nu înseamnă doar o interfaţă care să îţi permită să îţi scrii gândurile. Înseamnă şi optimizare, promovare şi mai presus de orice, mentenanţă. iar cei de la IT Exclusiv chiar se pricep la treaba asta.

Aşa că dacă eşti la început cu o creare site de prezentare sau blog, eu vi-i recomand cu încredere.

image

2 thoughts on “Blogul tău – cartea ta de vizită”

  1. Si astia fara blog, ce facem? Comentariile reprezinta cartea nostra de vizita? Ca in cazul asta, ti-am dat destule :D

    Fa sectiune de publicitate si ai sanse sa devii publicitar in loc de duplicitar ;)

    In mod normal, nu te ardeam pe sbiect… da’ prea ai comentat de alti piscotari si metodele lor din aceeasi categorie :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *