Blogosfera românească – această virgină a societății

Spuneam ieri pe twitter că sunt dezamăgit, dar nu surprins, de faptul că dintre toți marii bloggeri ai națiunii, doar Cetin a scris despre un subiect și o temă atât de sensibilă, cum este cea a demisiei lui Raed Arafat. Restul elitelor online erau ocupate să mai bage niște bere în ei, să dea câteva palme sau eventual să ejaculeze precoce la o poză cu o păsărică goală, pe care mâine o vor uploada pe blog.

Astăzi, toată lumea dă voioasă RT-uri la o analiza demnă de vrăjitoare Melissa, legată de starea blogosferei românești în 2012. Unul va modifica viewul blogului, altul se va ocupa de secțiunea video mai mult, iar altul își va tripla traficul și numărul de pupincuriști prin campanii de bun simț.

Dar niciunul, niciunul din acești farisei nu ar recunoaște în ruptul capului că în 2012 le salivează boticul la banii din campania electorală, la tertipurile deja cunoscute de a discredita politicieni, de a ține partea altor politiceni și de a fi parte activă din cea mai murdară campanie electorală ever.

Pentru că ne cred pe toți proști, iar ei deși și-o trag în toate felurile, încă mai cred în virginitatea lor. Mi-e silă..

3 thoughts on “Blogosfera românească – această virgină a societății”

  1. Ba , de fapt ce vrei sa spui ? Ca bloggarii romani sant…virgini ? :satansmoking: :satansmoking: Adica …virgini asa cum se asteapta baietii de la Rahova cand vine “prospatura” sau virgini in sensul de…puritate , de alb stralucitor ?Ce dracu frate chiar crezi ca cineva-si mai face iluzii referitor la blogosfera ?Nu trebuie sa manance si gura lor o paine ?Nu conteaza pe cine ataca sau pe cine linge…chiar daca pana mai ieri , alaltaieri era tocmai invers…acum merge si asta daca …”iese ceva”.Nu-si face nimeni iluzii stai linistit , insa cititorii blogurilor { contrar pererii bloggarilor} au inceput sa cam discearna , sa-si cam dea seama cu cine au d-aface , cam in ce ape se scalda fiecare bloggar.Uite niste versuri ale lui Al.O. .Teodoreanu {Pastorel}, fireste “adaptate”:”De la Iasi la…Port- Arthur , Un blogger sta in carlinga…N-a gasit atata cur…Cat ar fi dorit sa linga!”Asta ca sa-ti dai seama ca nimeni nu-si mai face iluzia ca o data :whatever: :whatever: :whatever: intrat in spatiul blogosferei va da peste…virgine :whatever: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *