Bloggerii pe sticlă

Nu pe pe sticla de votkă..ci în apariţiile la TV.

Dintre ei, campion este Chinezu, cel pe care l-aţi putut vedea la Antena 3, Realitatea, Labe1 TV şi chiar şi la OTV.

I-am cerut Mihaelei Pană permisiunea de a publica în integral articolul ei. Sesizând dorinţa mea perfidă de a face un trafic imens de pe urma articolului ei, mi-a dat reject, cu o doză de “eşti cam tupeist”. Trecem peste ratingurile pe care le fac cei de labe1, articolul scris de ea este foarte bine argumentat.

Vă invit să îl citiţi aici. Mie mi-a plăcut foarte mult.

Întrebarea mea către voi este una singură: vedeţi vreun rost, la momentul acesta, ca bloggerii să se dea pe sticlă? Există vreunul care să fie cu adevărat expert în politică, social, economic şi care să merite să apară la TV?

Şi nu, nu vreau să daţi exemple de jurnalişti bloggeri. Ci de bloggeri.

Şi nu, nu îmi daţi exemple de bloggeri care sunt buni de bârfitori şi care pot să apară la tv să comenteze despre ţoape şi manelişti. Avem destui jurnalişti în zona asta.

2 thoughts on “Bloggerii pe sticlă”

  1. Teodora Marinescu , Bibliotecarul, Motanul Incaltat,Basarica, Carcotasul, Emil Vulcanescu, ALM,George Valah si pot continua pana …poimaine , fara sa uit numele dumitale stimate amice, nume pe care-l poti introduce printre oricare dintre cei de mai sus…fara probleme.Si nu uita: :satansmoking: :satansmoking: Chinezu a ajuns pe ” sticla” datorita relatiei de amicitie pe care o are cu Striblea. Ce ai uitat ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *