Bloggerii Liberali şi Regele

Aşa cum Lilick anunţă deja pe blogul ei, duminică, începând cu orele 14, vă veţi întâlni cu bloggeri liberali, care vor împărţi în mai multe zone din Bucureşti fluturaşi prin care oamenii sunt chemaţi să îi fie Regelui aproape la discursul din 25 Octombrie.

afis rege

25 Octombrie este o zi în care putem să dăm dovadă că mai avem o fărâmă de demnitate, de mândrie şi să venim să ne cinstim Regele, cel care işi iubeşte ţara şi poporul peste limitele înţelegerii umane.

5 thoughts on “Bloggerii Liberali şi Regele”

  1. Frate…sa mai fi avut Majestatea Sa vreo…60 de ani…mai ziceam dar asa…la 90 sa fim seriosi. Moare maine, poimaine si , cine ramane ? Radu Duda ? Printul ….Nicolae ?Asta nici nu stie romaneste asa ca…Astia …liberalii astia nu stiu ce vor de fapt : pai ori incearca sa coaguleze cetatenii in jurul partidului pentru a scapa de javrele astea portocalii…fie militeaza pentru revenirea regalitatii!Regele era o solutie exceptionala in….’92 ! Acum…este cam tarziu.Cand ma gandesc ca “printului consort” …Duda i-a fost facilitata admiterea la Academia Superioara de Aparare…asta care era cel mult …caporal in rezerva…a ajuns colonel plin, dar …se poarta , s-a vazut si la case mai mari …Ontanu fiind doar un exemplu marunt!

  2. citat: ” că mai avem o fărâmă de demnitate, de mândrie şi să venim să ne cinstim Regele, cel care işi iubeşte ţara şi poporul peste limitele înţelegerii umane.”

    Sincer intreb, cand a iubit-o daca a parasit-o in ’44?!? A fost Dreptul lui sa aleaga poporul in detrimentul unei impotriviri contra rusilor, dar totusi mai are drept si demnitate sa ceara inapoi ce a pierdut prin Decizie?!?

    Multi ani ex-ului rege, dar un rege care-si paraseste poporul nu cred ca mai poate fi numit Rege. Functia si educatia ar trebui sa-i interzica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *