Blogăreala cu Vrăjeală are haine noi

Scriu pe un blog de 6 ani. Scriu pe Blogăreală cu Vrăjeală de 5 ani. Și în tot acest interval s-au strâns 3614 articole, peste 10.000 de comentarii. Dar marea constantă a fost că nu am umblat la layoutul blogului decât de 2 ori. Ultima dată prin toamna lui 2010.

După atâta timp, a venit vremea să mai schimbăm din lucruri. Și începem cu hainele. Am ales o temă care să se îndrepte mai mult spre ideea de ziar online, de comunitate. Sper să vă placă și vă asigur că este doar începutul. Aștept cu interes feedbackul vostru.

Și vin și cu o provocare către voi: e timpul să renunț la brandul ”Blogăreală cu Vrăjeală” și să îi dau un alt nume? Dacă da, voi ce nume ați alege?

 

[ File # csp5263297, License # 1405142 ]
Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / jirsak

5 thoughts on “Blogăreala cu Vrăjeală are haine noi”

  1. @ Marian

    Argat in niciun caz. Pai argat presupune si plata, iar asta micu’ o face pe o mangaiere pe crestet sub sutana, atat de mult crede. Mai mult se scot pana si copilele de o fac pe o acadea, cola sau o tura cu moto. Mai degraba: sclav, tzutzer, mancurt… :D

    @ Ionut

    So, so. Pare un pic mai greu de citit pe comp si poate mai usor pentru bunici, dat fiind fontul sau marimea lui. S-ar putea ca pe tableta/tel sa fie mai ok decat inainte.
    Numele l-as lasa asa. Poate exista d d care face minuni si o sa-ti dai seama ca bisericaca aparata si urmata orbeste, este doar o institutie de rahat. Poti sa zici atunci ca-l pupai in cur la vrajeala pe daniel.

  2. Adevarul e ca , daca popii n-au ” profesii ” liberale atunci…cine 8) ?!? Amin Iancule , amin !

Leave a Reply

Your email address will not be published.