Blogareala cu Vrajeala are casa noua !

Iata ca a venit si acest moment…pe care multi si-l doresc, dar putini il si implinesc..din momentul in care am inceput sa scriu pe Blogareala cu Vrajeala mi-am dorit mult sa aiba propriul ei domeniu. Iar acum acest vis s-a implinit.

Contentul nu se va schimba foarte mult – tot politica (cu toata mizeria din ea), la fel de mult sau poate chiar mai mult liberalism…si acelasi eu..cu stilul care va place sau poate va enerveaza…dar pe care sper ca il veti astepta nerabdatori in fiecare zi.

Voi incerca in acelasi timp sa aduc si lucruri noi in noua mea casa, sa ne cunoastem mai bine si de ce nu, cateodata, am sa va las sa dati voi petreceri pe aici, cat mai galagioase posibil.

Si pentru prima voastra vizita la mine, va rog sa lasati curtoazia deoparte (accept maxim 20 de commenturi laudative:) :) :)) si incercati sa imi spuneti ce parere aveti de noul format al blogului.

Pana una alta, haideti sa ciocnim un pahar de sampanie si sa fie intr-un ceas bun !

Cu cine vei vota la alegeri parlamentare de duminică, 9 decembrie 2012?

View Results

Loading ... Loading ...

21 thoughts on “Blogareala cu Vrajeala are casa noua !”

  1. @Laura: mersic..ceva emotii, dar ne descurcam..si nu sunt stapan singur aici, va am pe voi, pe toti alaturi de mine:)

  2. e fain dar….de beut nimic ? Imi place mult ,succes mai departe,sa le vrajesti de sa le sara capacele si sa le ia apoi barbatii la poceala …si tot degeaba :)

  3. @Gerula: poi de baut virtual chiar nu ma doare mana:) dar poate candva, daca esti de prin bucuresti, ne-om vedea la cate intalniri se fac…mersi de urare:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *