Biserica Catolică sau cum preacurveşte IPS Robu cu cenuşa lui Nicolaescu

Ştirea e asta:

“Liturghie cu requiem pentru Sergiu Nicolaescu

La solicitarea unui grup de credincioși, luni, 21 ianuarie 2013, la ora 17.00, în Catedrala Sf. Iosif din București se va oficia Sfânta Liturghie cu requiem pentru odihna sufletului răposatului Sergiu Nicolaescu.”

Trecem peste faptul că e pentru prima dată când aud ca într-o biserică catolică să se oficieze liturghie pentru pomenirea unui ortodox. Ce mai contează canoanele..

Trec peste faptul că se dovedeşte încă  dată dacă mai era nevoie, că pentru catolici credinţa e ceva de genul: cum, băi, dacă spune că Hristos era femeie, nu a murit pe cruce ci s-a sinucis şi nu există iad pentru cei care contribuie cu bani, ne creştem veniturile cu 60%”?

Vreau însă să dau o replică unor exaltaţi de 2 bani, care s-au apucat să comenteze peste tot că gestul catolicilor este o palmă dată ortodoxiei: este exact invers, ortodoxia dovedeşte încă o dată că pentru ea canoanele vor fi neschimbate şi protejate aşa cum au fost ele date de Sfinţii Apostoli.

Palma o primesc cei care cred că Hristos e de vânzare de 2 ori…

PS: Sunt şi eu curios câtă lume va fi mâine la această Liturghie.

robu

6 thoughts on “Biserica Catolică sau cum preacurveşte IPS Robu cu cenuşa lui Nicolaescu”

  1. Cred că nu mă înşel cînd afirm că se încearcă discreditarea Bisericii Ortodoxe. Asaltul împotriva ortodoxiei a început de mult, dar puţini au fost cei care au înţeles şi ripostat.
    Vom vedea ce mai urmează…

    1. @matilda absolut deloc nu te inseli. Din pacate insa, suntem destul de putini cei care observam lucrul asta si facem ceva pentru a lupta…

  2. Nu are cum sa fie o palma dată ortodoxiei. BOR se face de rahat singura, oricum. Si o face bine, în ideea ca enoriaşii înghit orice. Oh… si ce mai înghit…

Leave a Reply

Your email address will not be published.