Beneficiile standurilor pentru terarii

In timp ce ceea ce ai pus in interiorul terariului este foarte important, accesoriile terariu pe care le utilizezi in afara acestuia sunt la fel de esentiale. Un stand pentru terariu nu este un lucru necesar, dar este unul foarte util, cu un numar de beneficii atat pentru tine cat si pentru plantele tale.

Siguranta

Beneficiul cel mai notabil al unui stand pentru terariu este siguranta. Acestea sunt realizate din materiale durabile, cum ar fi placile din lemn de densitate medie sau otelul, si sunt concepute pentru a oferi stabilitate terariului, intrucat constructia lor robusta va asigura ca acesta nu poate fi rasturnat.

image

Ele sunt, de asemenea, facute sa reziste greutatii unui terariu. Multe terarii, in special cele mai mari, vor sfarsi prin a fi foarte grele, iar o masa obisnuita nu va reusi sa le sustina greutatea. Cu un stand proiectat special, nu trebuie sa iti faci griji ca masa se va rupe sau va ceda sub greutatea rezervorului. In afara de a fi mai solide, standurile iti vor mentine, de asemenea, reptilele departe de pericol. Copiii pot rani reptilele daca pot ajunge la ele cu usurinta, iar un astfel de accesoriu va mentine lacasul acestora mai sus si mai departe de pericol. Acesta va asigura, de asemenea, ca un animal prea curios, cum ar fi un caine sau o pisica nu va rasturna accidental habitatul, eliberand si, eventual, ranind sau ucigand animalele din acesta.

Comoditate

Standurile sunt, de asemenea, convenabile. Acestea rezolva problema locatiei terariului, in special pentru cele mai mari care nu se vor potrivi cu usurinta pe o masa sau pe un raft si pot elibera spatiul care ar trebui altfel utilizat pentru rezervor. Acestea pot fi utile mai ales pentru proprietarii de reptile care au mai mult de un acvariu. Proprietarii de reptile stiu ca au nevoie de un numar de provizii pentru a mentine habitatul animalelor lor de companie, iar standurile cu zone de depozitare, precum rafturile si dulapurile, vor maximiza spatiul utilizabil si vor oferi posibilitatea organizarii si reducerii aglomeratiei. Unele modele au dulapuri pentru a pastra toata hrana si vitaminele pentru terariu intr-un singur loc, usor accesibil.

Atractivitate

Fiind mai sigure si mai convenabile decat o masa obisnuita, standurile pentru terariu pot imbunatati, de asemenea, atat aspectul casei, cat si al habitatului reptilei tale, facand din acesta un punct focal, atractiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p